Poftiţi în «satul curcubeu», devenit celebru în toată lumea! FOTO

daaa.jpg

poze sat culoare curcubeu
Locul atrage turişti dornici să se plimbe şi să se fotografieze pe străduţele pline de culoare
FOTO: instagram/ arieprakhman

Verde, galben, roz, albastru, roşu…toate culorile le vezi pe aceste străduţe sau pe pereţii caselor. “Satul curcubeu”, denumit aşa după ce toate cele 232 de locuinţe au fost colorate, se află în Indonezia şi a devenit o atracţie turistică.

Un peisaj dezolant, cu case dărăpănate şi oameni trişti. Aşa arăta înainte satul Kampung Pelangi, din Indonezia. Acum, localitatea a prins culoare. Asta, după ce autoriţăţile au decis să aloce fonduri pentru transformarea ei.

buzescu.jpg

buzescu
Satul Buzescu a ajuns recunoscut în Europa pentru palatele cu turnulețe ridicate de țigani
Foto: Click!

Casele au fost vopsite în toate culorile, astfel că satul arată ca un curcubeu. Investiţia s-a ridicat la peste 22.000 de euro, iar rezultatul este unul excepţional, scrie Bored Panda.

 

Acum, locul atrage turişti dornici să se plimbe şi să se fotografieze pe străduţele pline de culoare.

Vezi aici mai multe poze cu "satul curcubeu", dar şi cum arăta acesta înainte de a fi transformat.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Undeva la 15 kilometri de Korca, un oraş din sud-estul Albaniei, aflat la graniţa cu Grecia, este situată Plasa. De acolo a plecat alături de familie, pe când avea doar 9 ani, cu buzunarele goale, Tase Becali. 80 de ani mai târziu, fiul său, Gigi Becali, a strâns o avere de câteva sute de milioane de euro în România.

  • O femeie din SUA şi-a câştigat titlul de «idioata satului», după ce şi-a dat cu fixativ pe păr şi apoi şi-a aprins o ţigară, scrie 3news.co.nz.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1