Poftiți în cea mai scumpă cameră de hotel: 100.000 $ pe noapte

22_baza-hotel-geneva-profimedia-0167506082.jpg

Apartamentul Empathy de la hotelul The Palms, din Las Vegas, are o suprafață de 3.000 mp
Citeste tot despre: 

Asta da viață de milionar! Hotelul The Palms din Las Vegas a inaugurat recent cea mai scumpă cameră pentru cazare din lume, care se închiriază cu 100.000 de dolari pe noapte.

Acționarii complexului turistic și al cazinoului au investit 690 de milioane de dolari pe renovarea integrală modificând în cele mai mici detalii apartamentul prezidențial Empathy și Vila Sky care a fost concepută șui decorată de artistul britanic Damien Hirst, de 53 de ani. Apartamentul Empathy are o suprafață de 3.000 mp și se întinde pe două niveluri. Aici se pot caza 52 de oaspeți și pot fi organizate petreceri cu până la 300 de invitați. Hotelul este în topul celor mai luxoase din lume.

Celelalte camere se închirază cu prețuri care pornesc de 25.000 de dolari și ajung până la 50.000 de dolari pe noapte. Până recent, supremația în topul celor mai scumpe camere de hotel a fost apartamentul prezidențial al hotelului President Wilson, din Geneva, Elveția. Camera cu geamuri anti-glonț, cu o priveliște superbă către lacul Geneva, aflată la etajul opt al hotelului se închiriază cu 80.000 de dolari pe noapte. Asta nu a împiedicat vedete precum Madonna, Katy Perry și Sean Connery să petreacă mai multe zile aici.

Loading...