A pocnit prezentatoarea sexy din ring pentru că a pierdut lupta

boxer_andrew_withney.jpg

boxer andrey withney
Boxerul Andrew Withney a fost frustat de faptul că nu a câștigat titlul
foto: captură video/ The Mirror

Nu e lucru ușor să fii fata sexy care defilează cu numărul rundei în ringul de box. Cel puțin asta a învățat o astfel de domnișoară, care a avut nenorocul să fie pocnită în față de un boxer supărat că a pierdut lupta.

Unii ar zice că e riscul meseriei, însă la interviu nu sunt avertizate că este probabil să primească un pumn în față de la pierzător. Tocmai de aceea, femeia din imaginile pe care urmează să le vedeți era cu zâmbetul până la urechi în momentul în care a fost lovită.

Cel care aproape că i-a dat knockout este luptătorul Andrew Whitney, cunoscut drept „Bestia”, potrivit Mirror.co.uk. Pentru că nu a reușit să-și învingă adversarul, după ce arbitrul a anunțat câștigătorul, boxerul s-a întors și a vrut să arunce un pumn în aer, din frustrare.

În mod neașteptat, pumnul a „aterizat” chiar pe fața unei domnișoare îmbrăcate sumar care, în acele momente, se afla în spatele lui. Nu se știe ce s-a întâmplat apoi, dar în videoclipul care a devenit viral pe Internet se vede că Andrew Whitney realizează că a făcut o greșeală și se repede spre victimă pentru a se asigura că este teafără.

Potrivit unuia dintre oficialii campionatului The Fight, care se afla în desfășurare când s-a întâmplat totul,  femeia a scăpat cu bine și a mărturisit că a fost mai mult șocată de ceea ce se întâmpla și nu a simțit durerea la un nivel atât de înalt.

Loading...
 
 

Citește și