Pentru el, vârsta e doar o cifră! La 49 de ani, are corp sculptat și e idolul femeilor

vacchi_4.jpg

gianluca vacchi
Gianluca Vacchi nu este descurajat de câteva fire de păr alb
Foto: Instagram

Pentru majoritatea bărbaților ajunși la vârsta de 50 de ani, antrenamentul în sala de fitness și selfie-urile „deocheate” sunt ultimele lucruri la care s-ar gândi. Nu la fel se poate spune și despre acest afacerist grizonat, pentru care câteva fire de păr albe nu îl împiedică să petreacă alături de femei frumoase și să arate ca un fotomodel.

Gianluca Vacchi, la cei 49 de ani ai săi, ar putea rivaliza orice bărbat fotomodel care are doar jumătate din vârsta sa. Celebru pe rețelele de socializare pentru fotografiile în care apare la bustul gol sau doar în lenjerie intimă și mereu înconjurat de femei frumoase, Gianluca nu este doar idolul femeilor (de toate vârstele), ci și un afacerist de succes, după cum precizează Daily Mail.

vacchi_1.jpg

gianluca vacchi
Afaceristul este celebru pentru selfie-urile deocheate
Foto: Instagram

Grizonatul conduce compania Sea Societa Europea Autocaravan, o firmă producătoare de rulote și se estimează că ar avea o avere de circa 300 de milioane de dolari, fiind și antreprenor.

vacchi_3.jpg

gianluca vacchi
Gianluca nu este doar idolul femeilor ci și un afacerist de succes
Foto: Instagram

Plin de tatuaje, corp bine sculptat și extrem de bogat, milionarul adoră să petreacă, în cluburi sau pe cele mai frumoase plaje din lume, în compania unor tinere super-sexy, fiind admirat pe rețelele de socializare de utilizatori din întreaga lume.

vacchi_2.jpg

gianluca vacchi
Are o avere de 300 de milioane de dolari
Foto: Instagram

Zvonurile spun că secretul tinereții și vigorii corpului său constă într-un tratament special foarte sump, denumit crioterapie, realizat într-o cameră unde se scade temperatura până la -16 grade Celsius. Această metodă ar ajuta la întinerirea și netezirea pielii, făcând astfel să dispară semnele îmbătrânirii.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1