Ocupa două locuri în avion, dar acum femeile se topesc după el! De la 200 kg, la un trup de model

ross.jpg

obez slabit ross gardner sport
Ross Gardner a ales calea cea grea pentru a ajunge să arate așa
Foto: metro.co.uk/ Caters

Ross Gardner (39 de ani) a cântărit aproape 200 de kg și i-a fost foarte greu să-și găsească haine pe măsură. În tinerețe, bărbatul a fost chelner și a lucrat ture haotice de zi și de noapte. Obișnuia să mănânce fast-food când ajungea acasă și nu avea timp să facă sport.

Ross mânca în jur de 15.000 de calorii pe zi. În doar cinci, a ajuns să aibă 177 de kilograme din cauza stilului de viață nesănătos. Acum, Ross Gardner e cu 90 de kilograme mai slab și arată incredibil. A ajuns așa pe calea cea grea. A renunțat la mâncare nesănătoasă, la alcool și la țigări. De asemenea, s-a apucat serios de sport, pentru a putea scăpa de pielea în exces. 

„Nu mă mai recunoșteam când mă uitam în oglindă. Eram uriaș. Timp de șase ani, nu m-am dezbrăcat în fața nimănui. Îmi era rușine cu burta mea”, a mărturisit Ross, citat de metro.co.uk.

ross_2.jpg

obez slabit ross gardner sport
Ross vrea să îi inspire și pe alții să își schimbe stilul de viață
Foto: Instagram

Acum este medic și îi ajută pe alții să slăbească

Ross Gardner a apelat la un specialist, care i-a spus că la greutatea de aproape 200 de kg, mai avea doar trei ani de trăit. A realizat că trebuie să facă schimbări cu adevărat serioase și s-a pus pe treabă. De la 15.000 de calorii pe zi, a ajuns să mănânce 2.500, iar în doar 10 luni, a slăbit aproximativ 90 de kilograme. Când povestește, Ross face ca totul să sune simplu, dar el este unul dintre acei oameni care a ales calea cea grea pentru o viață sănătoasă. A renunțat complet la toate viciile și a început să facă mișcare în mod regulat. În prezent, Ross are un corp sculptat și bine tonifiat. Se duce la sală de 6-7 ori pe săptămână și continuă să mănânce sănătos. A fost o luptă lungă și dificilă, iar Ross a ținut legătura constant cu un nutriționist pentru a se asigura că mesele lui sunt potrivite.

ross_3.jpg

obez slabit ross gardner sport
Ross Gardner face sport de șase-șapte ori pe săptămână
Foto: Instagram

 

Și asta nu e singura schimbare pe care a făcut-o! Ross Gardner s-a hotărât să facă și o facultate în domeniul Medicinei, iar acum este medic chiropractic și îi ajută pe alții, care se confruntă cu problemele pe care le-a avut el, să răzbească în lupta cu kilogramele în plus și să ducă o viață lungă și sănătoasă.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1