Avea un corp scheletic, dar acum e o bombă sexy. Cum a scăpat de obsesia pentru diete

model_1.jpg

model
Era obsedată de dietele pentru slăbit și de supra-antrenament
Foto The Sun

O adolescentă obsedată de diete a decis să renunțe la acest obicei în momentul în care a realizat că îi viața îi era pusă în pericol. Acum, ea se mândrește cu formele corpului său și este un model de succes.

Courtney Black (19 ani) și-a pedepsit corpul mult timp cu diete foarte periculoase care se bazau pe un aport foarte scăzut de calorii și supra-antrenament în sala de fitness, informează The Sun. Când a ajuns însă să cântărească mai putin de 44 de kilograme, Courtney a început să realizeze cât de mizerabilă devenise viața ei și a decis să renunțe la diete.

model_2.jpg

model
Cântărea mai puțin de 40 de kilograme
Foto The Sun

Când a început să mai ia în greutate, Courtney a văzut că are de ce să se mândrească de noul său "look", câștigând peste 100.000 de fani pe Instagram. În plus, acum lucrează ca antrenoare de fitness pe program part-time.

model_3.jpg

model
Acum, Courtney se simte mândră de formele corpului său
Foto The Sun

"Când eram mai mică, doream să fiu cât mai slabă posibil. Îmi plăcea să am picioarele lungi și slabe și talia foarte subțire. Pierdusem însă atât de mult în greutate încât oamenii comentau pe Instagram că arăt de parcă aș fi pe moarte. Acum îmi plac formele corpului meu și sunt rușinată de felul în care mâncam și mă antrenam înainte. Vreau să le arăt altor oameni cât este de nefolositor să te înfometezi sau să elimini din dieta alimentară anumite grupuri de alimente."

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și