O tânără din Bulgaria vrea să aibă cele mai mari buze din lume! Incredibil cum arăta înainte de injecții

andrea-emilova-ivanova.jpg

Andrea Emilova Ivanova
Andrea Emilova Ivanova își mărește buzele de mai mulți ani
Foto: Instagram

O tânără de 22 de ani din Bulgaria a recurs la la 15 proceduri de mărire a buzelor, iar rezultatul este unul extrem. Andrea Emilova Ivanova, care locuiește în Sofia, susține că este foarte mulțumită de cum arată în prezent. Ea își dorește să devină posesoarea celor mai mari buze din lume.

Andrea Emilova Ivanova a fost clienta a zeci de clinici de înfrumusețare din capitala Bulgariei. Femeia a plătit în jur de 200 de euro pe fiecare tratament, însă nu a ținut cont de bani. Tânăra susține că își face astfel de proceduri de mai mulți ani. Pe pagina sa de Instagram are peste 15.000 de fani, însă nu toate comentariile pe care le primește la poze sunt admirative. Cu toate acestea, Andrea susține că este fericită cu felul în care arată și că nu îi pasă ce cred alții despre ea.

andrea-emilova.jpg

Andrea Emilova Ivanova
Așa arăta Andrea Emilova Ivanova
Foto: Instagram

Andrea nu crede că are buzele exagerate

andrea-emilova-ivanova2.jpg

Andrea Emilova Ivanova
Tânăra și-a făcut 15 intervenții la buze
Foto: Instagram

 

„Îmi plac buzele mele mai mult ca niciodată. Mă simt foarte bine în pielea mea și sunt foarte fericită. În Bulgaria, asta este moda acum. Sunt oameni care mă plac cu buzele mai mari, dar sunt și alții care le preferă mici. Nu prea mă interesează opinia altora. Cred că oamenii sunt liberi să arate cum își doresc. Nu există limite”, a povestit Andrea Emilova Ivanova, potrivit metro.co.uk

andrea-emilova-ivanova-3.jpg

Andrea Emilova Ivanova
Andrea vrea să bată recordul mondial pentru cele mai mari buze din lume
Foto: Instagram

 

Femeia susține că nu este dependentă de injecțiile cu acid hialuronic și că nu își dorește să arate ca vreuna dintre vedetele autohtone. Cu toate acestea, ar vrea să devină femeia cu cele mai mari buze din lume. 

„Cred că încă nu le am cele mai mari. Nu vreau să arăt ca nimeni sau să imit pe cineva. Multe fete din Bulgaria au acid hialuronic în buze. În țara mea, buzele voluptoase sunt la modă acum”, a mai spus femeia. 

 

Citește și

Gestul extrem la care a recurs o adolescentă de 12 ani ca să aibă buze mari. Rezultatul a făcut-o să plângă

Şi-a mărit buzele natural! Reţeta-minune a Roxanei ex-Trident

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1