O tânără de 29 de ani a mințit că are cancer pentru a primi bani de nuntă! A strâns peste 15.000 de euro

carla_evans.jpg

Carla Evans
Carla Evans riscă trei ani de pușcărie pentru fraudă
Foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Caz șocant în Marea Britanie! O femeie de 29 de ani a mințit că are cancer la vezică, în fază terminală, pentru a păcăli o organizație non-profit să îi dea peste 15.000 de euro. Ea le-a spus inimoșilor că își dorește să aibă parte de nunta mult visată, înainte să moară.

Mai mult, tânăra a mers atât de departe încât a falsificat documente medicale și semnăturile doctorilor. Carla Louis Evans a convins o organizație caritabilă că nu mai are mult timp de trăit. Pentru nuntă, ea a primit zeci de mii de euro, astfel că nu a fost nevoită să scoată foarte mulți bani din buzunarul propriu. Acum, Evans riscă rei ani de închisoare, după ce și-a recunoscut faptele, potrivit The Sun

Cum a fost prinsă cu minciuna

În noiembrie, Carla Louis Evans le-a trimis o scrisoare emoționantă celor de la „Wish For A Wedding” („Îmi doresc o nuntă”), organizație care se ocupă de nunți pentru cei care se află în fază terminală. Ei au acceptat să îi dea femeii banii necesari, însă au aflat mai târziu că totul a fost o minciună bine pusă la punct. A fost prinsă după ce organizatorii nunții au verificat la spital dacă este într-adevăr pacientă. 

„Această femeie a trimis o scrisoare în care spunea că are cancer în fază terminală. Mereu verificăm starea pecienților și dacă mai au câteva luni de trăit. Am sunat la poliție după ce am descoperit că domnișoara Carla Evans ne-a mințit”, a povestit fondatoarea „Wish For A Wedding”, Rachel Kirkwood. 

Loading...

Citește și