O rusoaică a făcut sex în taxi, apoi a ieșit pe geam și le-a arătat sânii șoferilor

rusoaica_sex_taxi.jpg

rusoaica sex topless taxi
O femeie a făcut un show de zile mari, pe o stradă din Moscova
Foto: captură video

O femeie a fost filmată în timp ce ieșea pe geamul unui taxi, arătându-le sânii celorlalți șoferi. Se pare că înainte de asta, a făcut sex pe bancheta din spate a taxiului, apoi s-a hotărât să iasă pe geam și să le ofere bărbaților un peisaj de neuitat. Aventurierea nu știa însă că este și filmată. Incidentul s-a petrecut sâmbătă dimineață (18 iunie), în centrul Moscovei.

Un bărbat aflat într-o altă mașină a filmat-o pe femeie, fără ca aceasta să știe. Bucuroasă de atenția pe care o primește din partea șoferilor, aceasta a continuat să-și arate sânii, „cocoțată” pe geamul taxiului în care a făcut și sex, scrie cotidianul britanic The Mirror.

 

Femeia pare că nu are mai mult de 25 de ani. Când a realizat că este filmată, șatena s-a întors în taxi, urcându-se peste partenerul ei. Nu a părut tocmai deranjată că a fost prinsă în fapt și și-a văzut în continuare de treabă. Potrivit martorilor, și ea, dar și iubitul ei păreau a fi în stare de ebrietate la momentul respectiv. Cel mai probabil, cei doi aventurieri se întorceau sâmbătă dimineață după o noapte de pomină pentrecută în club.

Reprezentanții poliției din Moscova nu au dorit să comenteze nimic despre filmarea incendiară apărută în presă. Dacă ar fi fost prins, cuplul ar fi primit o amendă usturătoare.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • sex în public, cuplu de americani, explozie de flăcări

  Un cuplu de americani a fost surprins în timp ce făcea sex pe un câmp, în public. Cei care i-au văzut pe tineri s-au gândit să le facă o surpriză. Chiar când cuplu se afla în mijlocul actului, băieţii au tras o rachetă semnalizatoare, care a explodat deasupra cuplului "înfierbântat"

 • indonezia

  În Indonezia, pedepsele pentru sex în afara căsătoriei impuse de legea Sharia sunt crunte. „Vinovații” sunt umiliți în public și bătuți cu un băț în fața unei mulțimi de oameni. O tânără a fost adusă pe o scenă din orașul Banda Aceh, unde i s-au aplicat sancțiunile „corespunzătoare”.

 • monica gabor sex oral

  Câteva nume importante din showbiz-ul nostru au apărut în ipostaze dintre cele mai indecente. Printre ele se numără şi Monica Gabor, împreună cu Irinel Columbeanu, protagoniştii unei aşa-zise partide de sex oral.

 • avantajele si dezavantajele sexului in apa

  Canicula a înfierbântat pe toată lumea, dar se pare că unii s-au lăsat complet controlați de instincte și au participat la partide de sex în public în România. Nu s-au rușinat deloc de privirile trecătorilor. Au scăpat de orice fel de inhibiții și au trecut la treabă acolo unde le-a venit.

 • parada topless new york

  Câteva sute de femei au spus „Adio!” sutienului și au defilat în sânii goi pe străzile din Manhattan, New York. Femeile s-au dezbrăcat cu ocazia Zilei Mondiale Topless și au promovat egalitatea dintre femei și bărbați.

 • dana donofree

  Când avea doar 28 de ani, Dana Donofree a suferit o operație de dublă mastectomie, care a făcut-o să se simtă mai puțin feminină. Dulapul ei a devenit un muzeu al lenjeriei intime pe care ea nu mai putea să o poarte vreodată. Cicatricile de pe sâni au făcut-o să se simtă urâtă. Cu toate acestea, după cinci ani, Dana Donofree s-a hotărât să își schimbe radical viața și să le ajute pe femeile care au trecut prin aceeași experiență să se simtă din nou sexy.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1