O fostă Miss Universe a rămas în fundul gol pe scenă la o paradă de modă

jennifer.jpg

jennifer hawkins miss universe
Fotomodelul a rămas aproape dezbrăcată pe scenă
Foto: captură foto/Daily Star

Jennifer Hawkins (32 de ani), fostă câștigătoare Miss Universe, s-a făcut de râs în tmip ce se plimba pe catwalk după ce ținuta i-a jucat feste și a rămas în fundul gol.

În materialul video care a fost publicat pe Internet, se poate vedea cum frumoasa blondă prezinta o rochie lungă, cu trenă și despicată, dar atunci când a ajuns la capătul scenei, sumara piesă vestimentară i-a căzut, rămânând aproape dezbrăcată, în căzul tuturor, informează Daily Star.

Fotomodelul nu se aștepta să i se întâmple asta și s-a simțit profund rușinată, chiar dacă a părăsit rapid scena. Primul ei gest a fost să-și acopere posteriorul în măsura în care nu avea decât niște chiloți minusculi. Apropiații ei au declarat că în culise a avut o reacție aproape isterică, a început să plângă și a snuat-o pe mama ei pentru a-i spune despre rușinea ei.

Întâmplarea s-a petrecut în 2004, dar materialul video a fost readus în atenția publicului, având peste 10.000 de vizualizări.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și