O clientă a dat în judecată compania de la care își achiziționase vibratorul și a câștigat

vibrator.jpg

vibrator
O companie producătoare de vibratoare dată în judecată
Foto: Arhiva personală

O companie producătoare de vibratoare va scoate din buzunar puțin peste 2,9 milioane de dolari, după ce a monitorizat ilegal activitatea sexuală a clienților și a fost dată în judecată de către o clientă nemulțumită.

Standard Innovation Corp, o companie canadiană, ce produce vibratorul inteligent ”We-Vibe” a acceptat să plătească o sumă uriașă drept daune clinților nemulțumiți de faptul că dispozitivul colecta diferite informații, fără acordul lor. Scandalul a izbucnit după ce o clientă a dat în judecată compania, pe motiv că datele ei personale, împreună cu informații despre cum folosește produsul, au fost colectate, fără măcar să fie întrebată, relatează Go4it.

Procesul a fost deschis în statul Illinois din Statele Unite ale Americii, când femeia a mărturisit că i-au fost colectate date cu caracter personal, despre modul în care setează vibratorul. Ce tip de vibrație folosește, data la care a folosit produsul, împreună cu adresa de email au fost strânse într-o bază de date a companiei.

Standard Innovation a publicat un anunț în care își cerea scuze și recunoștea, în mod oficial, că anumite date au fost colectate, cu scopul îmbunătățirii produselor, dar utilizatorii nu sunt afectați în niciun fel și nici nu pot și identificați, deoarece datele sunt agregate. Modelul We-Vibe 4 Plus dispune de o aplicație dedicată smartphone-urilor și poate fi controlat de la distanță prin intermediul internetului.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1