O adolescentă a fost uimită de ce cadou rușinos a primit de ziua ei de la mama sa

maner_cana.png

maner cana jucarie sexuala
A fost extrem de jenată atunci când a văzut cu ce semăna cadoul de la mama sa
Foto: Twitter

A vrut să-i facă o surpriză fiicei sale de ziua ei, dar nu și-a dat seama cât de rușinos a arătat cadoul atunci când l-a desfăcut în fața întregii sale familii.

După ce a căutat mult timp în magazinul online Amazon, Kerri Roberts a crezut că a găsit în sfârșit cadoul perfect pentru fiica sa, Shelby Donovan: un mâner pentru cană, după cum relatează Metro.co.uk.

Atunci când însă a deschis cadoul și a ieșit la iveală mânerul, nu au putut să nu vadă cât de bine se aseamănă cu o jucărie sexuală. Cel mai jenant a fost că scena s-a petrecut în fața a 30 de membri ai familiei. Pe moment, Shelby n-a știut ce să spună atunci când a văzut „interesantul” obiect.

maner.png

maner cana jucarie sexuala
Nu este decât un mâner pentru cană inofensiv, dar nu la fel au crezut invitații la petrecere
Foto: Twitter

„M-am holbat la el pentru mult timp, încercând să mă gândesc. știam cu ce seamănă, dar nu am vrut să o spun în fața întregii mele familii.” Mama ei a mărturisit însă că intenția ei nu a fost să o facă pe fiica sa de rușine, nu și-a dat seama că darul ei ar putea fi interpretat în acest fel. Shelby a relatat întreaga ei pățanie pe contul său de Twitter.

Loading...
 
 

Citește și

  • sex shop

    Industria jucăriilor pentru adulți tocmai s-a îmbogățit cu un obiect mai mult decât surprirnzător: o jucărie sexuală care pare că întruchipează o fetiță nu mai mare de 12 ani. Singurul lucru care diferențiază aspectul păpușii de cel al unei copile este bustul generos.

  • inel penis sex

    Inelul pentru penis este un accesoriu care condimentează în mod plăcut viața intimă și este folosit pentru creșterea plăcerii sexuale. Această jucărie sexuală strânge baza penisului și testiculele și astfel presiunea sângelui din membru crește, ceea ce duce la sporirea senzațiilor, la o dilatare mai mare și o erecție mai fermă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1