Metoda inedită a unui bărbat de a rezolva un conflict în cuplu

pat_laser.jpg

metoda laser pat
Patul a doi soți a devenit motiv de dispută în cuplu
Foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

Micile înțepături între partenerii unui cuplu pot trece ușor de la amuzament la certuri în toată regula. Un exemplu bun în acest sens este disputa veșnică pentru cine ocupă cel mai mult spațiu în pat.

Pentru a lăsa deoparte nesfârșitele discuții legate de cine este cel care ocupă cea mai mare parte  a patului, dar și pentru a-i demonstra soției sale că are dreptate, un bărbat pe nume Jonathan a găsit o soluție ingenioasă. A cumpărat un laser de 40 de dolari și a trasat pe jumătatea patului o linie de demarcație. În acest fel a rezolvat o dată pentru totdeauna conversațiile în contradictoriu legate de cine invadează spațiul personal al celuilalt în timpul somnului.

laser_pat.jpg

pat despartit laser
Un bărbat a găsit o soluție amuzantă pentru veșnica discuție legată de împărțirea patului
Foto: arhivă personală

 

Bărbatul a postat fotografia și pe un site de socializare, poate în acest fel și alții îi vor lua exemplul nu tocmai romantic, dar eficient.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • paralizie somn tulburare

    Paralizia în timpul somnului este incapacitatea trecătoare de a te mișca, care are loc în faza de trecere de la starea de veghe la cea de somn sau invers. În general, durata este scăzută, de 1-3 minute, însă fenomen este foarte înfricoșător. Persoana care suferă un astfel de episod este conștientă, însă nu poate vorbi și nu se poate mișca.

  • femeie doarme pat studiu somn

    Somnul face bine nu doar la frumusețe, ci și sănătății mintale. Cel puțin asta vrea să demonstreze un nou studiu, realizat de o echipă de cercetători americani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1