Locuiește într-o lume a culorilor după ce și-a transformat casa în curcubeu

casa_curcubeu_1.jpg

casa curcubeu
Și-a transformat apartamentul într-o lume a culorilor
Foto: Instagram

Amina Mucciolo (34 de ani) trăiește într-o lume a culorilor (la propriu) după ce și-a transformat apartamentul într-un fantastic cămin al curcubeului. După ce a publicat mai multe fotografii din primitoarea sa locuință, Amina a devenit și faimoasă pentru realizarea ei, nu doar apreciată.

Amina locuiește împreună cu soțul său, Salvatore, în Los Angeles (Statele Unite), dar după cum veți vedea în imagini, casa ei nu e deloc una obișnuită. Femeia se mândrește cu realizările sale artistice și și-a denumit apartamentul „Ținutul Norilor”, după cum precizează  The Sun.

casa_curcubeu_2.jpg

casa curcubeu
Amina a devenit celebră pe Internet datorită locuinței sale neobișnuite
Foto: Instagram

De cum intri în casă, ești întâmpinat de o multitudine de culori de diferite nuanțe, pereți viu colorați , o pictură murală florală realizată chiar de Amina, canapele de un verde luxuriant și o bucătărie cu mobilier de culori saturate, foarte luminoase.

Amina conduce chiar și propria companie de design interior, Studio Mucci, care „se bazează pe ideea că putem crea o lume de vis în viața de zi cu zi”.

casa_curcubeu_3.jpg

casa curcubeu
Și-a denumit apartamentul „Ținutul Norilor”
Foto: Instagram

„Bucurie, emoție și inspirație sunt elementele pe care le folosim pentru a comunica”, consideră Amina, care a adoptat ea însăși un stil de viață colorat. Părul său este vopsit în culorile curcubeului și care poartă întotdeauna haine de o cromatică vibrantă.

casa_curcubeu_4.jpg

casa curcubeu
Chiar și mobilierul este multicolor
Foto: Instagram

Ea și-a dorit ca apartamentul său să fie o reflecție a personalității sale. Căminul ei nu este doar o operă de artă, ci a încercat să aducă primăvara în fiecare moment al anului, fiind de altfel și anotimpul ei preferat: „Se întâmplă ceva primăvara: vacanță, culori, sentimentul proaspăt al fericirii. Totul mă inspiră.”

casa_curcubeu_7.jpg

casa curcubeu
Dormitorul nu are fereastră, așa că și-a transformat camera într-o "peșteră de cristal"
Foto: Instagram

Oriunde ai privi, ești „lovit” de diverse decorațiuni viu colorate, fiecare atent selectate și așezate astfel încât să creeze o atmosferă optimistă, plină de emoție, sensibilitate și visare, dar care te trimite și cu gândul la o copilărie fericită, dominată de jucării.

casa_curcubeu_8.jpg

casa curcubeu
A vrut ca fiecare moment din viața ei să fie o zi frumoasă de primăvară
Foto: Instagram

Ca un aspect particular, dormitorul Aminei nu are fereastră, așa că ea a decis să-și transforme camera într-o adevărată „peșteră de cristal”. Cu toate că Amina pare o fire foarte copilăroasă, a mărturisit că soțul său iubește apartamentul curcube și-i dă energie pentru a avea o viață activă.

Loading...
 
 

Citește și

  • pestera locuinta

    La prima vedere pare o grotă primitivă, rece, prăfuită, deloc primitoare și nimănui nu i-ar mai trece prin minte în zilele noastre că o peșteră este bună de locuit. Un cuplu britanic a decis însă să-și urmeze un vis și au cheltuit peste 90.000 de euro pentru a transforma grota într-un cămin cum nici nu v-ați imagina.

  • casa din copac inovatie

    Inovaţie în lumea imobiliarelor. Prima casă din „copac” este susţinută de un trunchi de fier. Copacul a fost înlocuit cu un suport rezistent care să poată susţine locuinţa eco. Are acces la internet, minifrigider special pentru bere şi multe opţiuni de iluminare care să uimească orice vizitator.