La 45 de ani, le cere bărbaților bani dacă vor să treacă în patul ei: „Am făcut 22.000 de euro într-un an!”

samantha2.jpg

Samantha folosește un site de matrimoniale
Samantha are 45 de ani și își găsește bărbați bogați pe un site de matrimoniale
Foto: thesun.co.uk

O femeie de 45 de ani stabilită Marea Britanie a strâns o avere din întâlnirile pe care le are cu diferiți bărbați, cu ajutorul unui site de matrimoniale. Samantha, care locuiește în Londra, câștigă aproximativ 1.000-2.000 de euro pe lună în felul aceasta, iar într-un an a făcut peste 22.000 de euro. Pe lângă asta, bărbații care îi trec prin pat o răsfață cu genți și haine de designer. Unul dintre ei i-a cumpărat chiar și un Range Rover!

Samantha folosește un site de matrimoniale, menit pentru femeile care își caută bărbați cu bani, ce le pot întreține fără probleme. Femeia este singură de trei ani, după divorțul de tatăl copiilor ei, așa că s-a gândit să-și găsească parteneri bogați, care să-i poată asigura un trai decent. Ea este mama a doi băieți mari, de 24 și 18 ani. A devenit activă pe aplicația Seeking Arrangement în urmă cu doi ani, atunci când s-a mutat din Australia în Marea Britanie, relatează tabloidul britanic The Sun. Samantha a strâns de atunci zeci de mii de euro.

Samantha susține că nu este materialistă

samantha.jpg

Samantha a primit un Range Rover de la unul dintre partenerii ei
Foto: thesun.co.uk

 

„Cei mai mulți dintre cei 15 bărbați cu care m-am întâlnit până acum lucrează în domeniul finanțelor. Au vârste cuprinse între 36 și 60 de ani. Sunt foarte bogați, unii dintre ei fiind chiar milionari”, a declarat Samantha pentru Fabulous Digital. Pe lângă sumele frumoase pe care le primește de la partenerii ei, ea este răsfățată cu vacanțe în Paris și în alte destinații europene, unde se cazează numai la hoteluri de lux. Evident, Samantha primește cadouri scumpe, unul dintre bărbații cu care s-a întâlnit i-a cumpărat un bolid de lux.

„Cea mai memorabilă întâlnire a fost un weekend la Paris. Era a patra oară când e întâlneam. Am mers câteva zile în Franța, iar vacanța a coincis cu călătoria lui de afaceri. Am mâncat la restaurantele lui Gordon Ramsay, am stat la un hotel de lux din Mayfair și am putut să îmi cumpăr tot ce mi-a poftit inima. M-a dus la Dior, unde mi-a cumpărat o geantă și o pereche de ochelari de soare, dar și la alte magazine de lux. Mi-a cumpărat și un Range Rover, dar nu l-am întrebat cât l-a costat, pentru că nu ar fi politicos din partea mea. Aveam nevoie de o mașină nouă și el s-a oferit să mă ajute”, a adăugat Samanta. Un Range Rover poate ajunge să coste până la 85.000 de euro, în funcție de model. Deși se bucură de toate aceste lucruri scumpe, Samantha susține că nu este materialistă: „Nu am nevoie de cadouri, nu sunt materialistă. Prefer să primesc un salariu care să mă ajute să-mi plătesc facturile. Câștig între 1.000 și 2.000 de euro pe lună. Nu este o sumă fixă!”. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1