La 19 ani, își vinde virginitatea pe Internet: „Sunt dispusă să fac orice”

virgina.jpg

virgina
Își vinde virginitatea pentru cel puțin 170.000 de euro
Foto: The Sun

O altă domnișoară sexy anunță pe Internet că își vinde virginitatea pentru un preț de 170.000 de euro. Tânăra menționează că „este dispusă să facă orice” și este dispusă să își vândă corpul oricui poate oferi această sumă sau mai mult. Impune totuși câteva condiții.

Misterioasa blondină, în vârstă de 19 ani, care nu și-a fotografiat și chipul, a publicat anunțul și mai multe poze super-sexy cu ea pe un site denumit Locanto. Ea locuiește în Sydney (Australia) și are o ofertă de nerefuzat pentru domni: să-și vândă virginitatea.

virgina_1.jpg

virgina
Își vinde virginitatea pentru cel puțin 170.000 de euro
Foto: The Sun

„Bună, sunt o fată de 19 ani care dorește să-și vândă virginitatea”, își începe tânăra anunțul. Menționează că are 1,61 m înălțime, 43 de kilograme și un „corp atletic”, potrivit The Sun. Lucrurile nu sunt însă atât de simple. Blondina are și câteva condiții:

virgina_2.jpg

virgina
Vrea să fie întâi invitată la o cină într-un restaurant
Foto: The Sun

„Va trebui să mergem la un restaurant unde vom lua cina. Se va întâmpla (să se culce cu ea, n.r.) într-un hotel pe care îl poți alege. Dacă nu mai vreau să fac asta, pot să anulez înțelegerea. Trebuie de asemenea să folosim un prezervativ. Va trebui să plătești un avans, apoi mai discutăm. Fără jucării sexuale și fără violență. Nu ai voie să faci un film despre asta sau să filmezi actul sexual.”

virgina_4.jpg

virgina
"Sunt dispusă să fac orice"
Foto: The Sun

Fata își încheie anunțul precizând suma pentru care este dispusă săă-și vândă virginitatea, de 170.000 de euro și apoi adaugă: „Îmi poți pune întrebări și face o ofertă. Sunt dispusă să fac orice.”

Nu se știe dacă anunțul este într-adevăr autentic sau doar o păcăleală, dar nu este nici pe departe prima dată când tinerele își vând virginitatea pe Internet.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1