La 18 ani, își vinde virginitatea „unui bărbat adevărat”. „E mai bine decât să o pierd la o băută”

iulia.jpg

virginia
O fată din Ucraina își vine virginitate pe un site de antichități
Foto: The Sun

Încă o tânără a ales să-și scoată virginitatea la licitație și să se dăruiască celui care îi va oferi și un avantaj financiar, nu doar unul al plăcerii. Ea consideră că este „mai bine să o piardă în acest mod, decât la băutură, la o petrecere”.

Este vorba despre Iulia, o fata din Ucraina care pretinde că are 18 ani și este virgină. Unul dintre cele mai frapante aspecte ale anunțului său este că l-a publicat pe un site unde sunt puse la vânzare ceasuri, antichități sau afaceri. Imaginați-vă că sunteți în căutarea unui ceas vechi, de valoare, dar dați peste „Virginitate de vânzare”, cu imaginea unei tinere atrăgătoare, dornică să se dăruiască celui care oferă un preț avantajos.

viginitate.jpg

virgina
„Virginitate de vânzare”
Foto: The Sun

„Fată drăguță, 18 ani, elevă. Îmi vând virginitatea unui bărbat serios care îmi va oferi asistența financiară de 1.600 de euro. Întâlnirea va avea loc din Meltipol (oraș din sud-vestul Ucrainei), ales doar de mine”, se autodescrie tânăra, potrivit The Sun.

De asemenea, ea mai menționează că are nevoie de bani pentru o cauză nobilă, nu pentru a-i cheltui pe „distracții”. Doritorii sunt rugați să o contacteze pe Skype. În plus, este dispusă să-și facă analize la un spital local pentru a dovedi că nu suferă de vreo boală contagioasă cu transmitere sexuală.

Loading...
 
 

Citește și

  • aleexandra

    Scoaterea virginității la licitație a devenit o modă în ultimii ani. Fete care mai de care mai dornice de celebritate sau care au nevoie mare de bani, dau anunțuri surprinzătoare pe Internet și cer bărbaților care stau excelent la capitolul financiar să liciteze pentru prima lor noapte de sex.

  • alexandra khefren

    Este fotomodel și are niște forme de invidiat pe care le etalează în toată splendoarea pe rețelele sociale. Totuși, trupul ei nu-i pentru oricine, și mai ales, nu-i pentru cei săraci. Românca, în vârstă de numai 18 ani, este încă neatinsă de niciun bărbat, astfel că a profitat de acest lucru ca să se îmbogățească.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1