Soția lui a adormit în avion. Vei râde cu lacrimi când vezi ce-i face

somn_in_avion.jpg

somn in avion
Un bărbat și-a filmat soția, în timp ce dormea în avion
foto: captură video
Citeste tot despre: 

Călătoriile lungi cu avionul sau trenul sunt, întotdeauna, obositoare. Pasagerii preferă să își ocupe timpul petrecut în mijlocul de transport citind, vizionând filme sau chiar dormind. Nu este ceva neobișnuit să profiți de orele de pe drum pentru a te odihni. Totuși, atunci când nu călătorești singur, riști să apari pe Internet în ipostaze jenante.

Un bărbat și-a observat soția dormind profund în avion. Când a văzut că nu reacționează la zgomote sau atingeri, acesta a început să se amuze pe seama ei, de față cu toți ceilalți pasageri, care au asistat la întreaga glumă. A început să o gâdile pe față și să-i bage degetul în nas, iar asta nu a fost tot, pentru că tânărul a și filmat momentele comice, cu telefonul mobil.

Ulterior, bărbatul, pe nume James Walsh, a publicat imaginile cu soția lui, Tasha, pe o rețea socială, potrivit mirror.co.uk. Videoclipul a devenit viral în scurt timp, fiind distribuit și apreciat de prietenii cuplului. 

loading...
Loading...

Citește și

 • tommy edison

  Tommy Edison este orb din naștere, dar asta nu l-a dat înapoi din a îndeplini o mulțime de lucruri. Una dintre "ispăvile" lui este faptul că a acceptat cererile venite de pe rețelele de socializare de a încerca să deseneze.

 • barbat gol amant

  Un bărbat gol a fost filmat încercând să coborâre pe un cablu, după ce a fost prins cu femeia altuia în pat. Trecătorii au fost șocați să-l vadă în pielea goală, atârnând de la o înălțime considerabilă. Acesta a încercat să fugă dintr-un apartament aflat la etajul al treilea.

 • pompe funebre viral craiova

  Mare e grădina Domnului! Un internaut a surprins imagini amuzante la o firmă de pompe funebre din Craiova. Un cetățean s-a apucat să sărute pozele de pe geamuri, crezând că acestea sunt icoane. Videoclipul a ajuns viral pe rețelele de socializare.

 • virginia mclaurin barack obama

  Virginia Mclaurin, o femeie în vârstă de 106 ani, a fost extraordinar de bucuroasă să-l întâlnească pe președintele Americii și pe soția lui, duminică (21 februarie). Centenara le-a arătat lui Barack și Michelle Obama cum se dansează și le-a spus că nu credea că va trăi să vadă Casa Albă și să prindă vremurile în care America să aibă un președinte de culoare.