Imagini incendiare! Prezentatoarea ne arată noi poziții de yoga, complet goală

nud.jpg

nud
Prezentatoarea de știri și prietena ei ne arată câteva poziții de yoga
captură video

O prezentatoare de știri ne invită la o ședință de yoga complet goi. Filmulețul în care Jennifer Scordamaglia (28 de ani) arată internauților câteva poziții de yoga, a devenit viral într-un timp extrem de scurt. Nici nu se putea altfel, ținând cont de felul în care aceasta le prezenta: complet goală.

Jenny a apărut alătruri de prietena ei, Eila Adams, într-un filmuleț ce  a acaparat internetul. Internauții, mai mult sau mai puțin interesați de yoga, au privit imaginile în care cele două pot fi admirate în toată splendoarea lor.

goala.jpg

yoga
Cele două prietene ne învață yoga
captură video

 

Prezentatoarea este cunoscută pentru ținutele sale indecente, în repetate rânduri apărând la televizor în ținute sumare. De data aceasta a lăsat cu gura căscată milioane de oameni care, cu siguranță, de acum se gândesc serios să se apuce de practicat yoga.

hd-naked_yoga_0008.jpg

yoga
Prezentatoarea estew cunoscută pentru ținutele sale indecente de la televizor
captură video

 

Nu se știe cât de mult au reținut din mișcările celor două , atenția fiind îndreptată în alte locuri, cert este că fetele au reușit să mai atragă  câțiva ”recruți”.

Prezentatoarea este o adevărată încântare pentru ochii bărbaților, nu de puține ori aceasta apârând la tv cu dotările la înaintare.

yoga.jpg

prezentatoare
Su ciguranță, mulți internauți s-au apucat de practicat yoga
captură video

 

Vezi întreg video-ul pe The Sun.

Loading...

Citește și