Iată cea mai frumoasă familie din lume. Ce i-a făcut celebri

caters_model_family_1.jpg

familia perfecta, sedinte foto, campanii publicitare
Până şi câinele de 14 ani al familiei este fotomodel profesionist
foto Photoland/Caters

Familia Price, din Strafford Upon Avon, Warwickshire, Marea Britanie este cea mai fotogenică din lume. Şi asta pentru că toţi (n.r. până şi câinele) sunt fotomodele. Au participat la peste 20 de şedinţe foto şi au făcut reclamă pentru companii faimoase precum Sainsbury, Barlays sau ASDA.

Mama Emma Price, de 34 de ani, şi tatăl Christopher (35 de ani) alături de cei trei copii ai lor Millie, 6 ani, Oscar, de 5 ani şi Maisie, de 2 anişori, sunt de câţiva ani încoace „familia britanică perfectă”. De când s-au înscris la agenţia de fotmodele DK Models, cei cinci sunt bombardaţi de oferte pentru diferite cataloage de produse sau campanii promoţionale. Au fost până acum protagoniştii a peste 20 de şedinţe foto şi la multe dintre ele au venit însoţiţi de veteranul familiei, dulăul Whiskey, de 14 ani.

caters_model_family_17.jpg

familia perfecta, sedinte foto, campanii publicitare
Copiii sunt vedetele consacrate ale familiei Price
foto Photoland/Caters

În ciuda aparenţelor, familia Price nu are o vechime foarte mare în idustria de publlicitate. Ei s-au înscris la agenţia de fotomodele în urmă cu 18 luni. Dar, de atunci şi până recent, au muncit la foc continuu. „Am vrut să îl ducem la fotograf şi pe Teddy, motanul familiei, dar este foarte capricios şi răzgâiat când îl bagi prea tare în seamă. Cu Whiskey însă lucrurile merg de minune, mai ales la şedinţele foto pe care le facem pentru companiile producătoare de mobilier”, a declarat Christopher pentru The Mirror.

caters_model_family_12.jpg

familia perfecta, sedinte foto, campanii publicitare
Întreaga Mare Britanie este plină de posterele şi afişele cu familia Price
foto Photoland/Caters

Însă „capul răutăţilor” a fost Emma Price, de 34 de ani, care şi-a dorit din tinereţe să devină fotomodel. În adolescenţă a participat la mai multe audiţii pentru diferite campanii publicitare, dar viaţa de mamă a obligat-o să renunţe la visul ei şi să se dedice copiilor. De când s-au apucat să pozeze, cei cinci sunt tot timpul acasă pentru că „primesc suficient de mulţi bani pentru a nu mai fi nevoiţi să meargă la serviciu”.

caters_model_family_16.jpg

familia perfecta, sedinte foto, campanii publicitare
Companiile se bat pe ei pentru a-i convinge să pozeze
foto Photoland/Caters

„Avem perioade când facem cu schimbul să îi ducem pe copii la filmări sau la şedinţele foto. Într-o zi merge Chris, într-o zi merg eu”, a povestit Emma. Conform agenţiei de fotomodele care îi reprezintă şi le negociază contractele, familia ajunge să primească pe o şedinţă foto între 2.000 de lire sterline de persoană şi 500 de lire sterline.

Loading...

Citește și

  • foto

    O pagină web din Belgia a stârnit revolta părinţilor din întreaga lume după ce a încărcat un articol în care micuţilor le este explicat foarte grafic modul în care decurge un act sexual. Site-ul este destinat copiilor şi poate fi accesat de orice pricihindel dorinic să se informeze, doar că modalitatea de prezentare a modului în care are loc reproducerea nu este explicată în mod adecvat vârstei utilizatorilor.

  • sex in masina pompieri

    O amatoare de senzații tari a fost surprinsă, goală, în timp ce întreținea relații intime într-o mașină de pompieri. Fapta a ajuns pe Internet, unde a stârnit inclusiv reacția oficialilor.