Gianluca Vacchi, ţinta glumelor după ce internauţii au aflat că are probleme cu banii

19243006_2060296084197768_2831558069888589574_o.jpg

gianluca vacchi miliardar excentric
Gianluca Vacchi are 11 milioane de fani pe Instagram
foto: Instagram

Gianluca Vacchi (50 de lei) a devenit unul dintre cele mai populare personaje ale momentului. Pe Instagram, excentricul miliardar are peste 11 milioane de urmăritori şi orice clip urcat aici ajunge viral peste noapte.

Italianul s-a transformat într-o celebritate la începutul verii anului 2016, atunci când pe reţelele de socializare a fost publicat un material video în care acesta dansa alături de iubita sa, Giorgia.

giani.jpg


Milionarul excentric face furori în cluburile din capitală
foto: Instagram

Coregrafia, modul în care se mişcă şi forma excepţională în care se află miliardarul au atras atenţia internauţilor, iar clipurile lor au ajuns să fie vizualizate de milioane de fani din întreaga lume.

Pe contul de Instagram, Vacchi se răsfaţă pe iahturi de lux, zboară cu avionul privat şi petrece doar în locuri exclusiviste.

Bărbatul şi-a lansat chiar şi o colecţie de haine şi a declarat că a renunţat la afaceri pentru că vrea mai mai mult timp pentru el şi doreşte să se bucure de viaţă.

 

În 2016, Gianluca Vacchi avea o avere de 450 de milioane de dolari, iar cifra totală a câştigurilor sale anuale ajungea la 20 de milioane de dolari, potrivit WhatNetWorth.com.

Se pare însă că miliardarul ar avea ceva probleme cu băncile, iar creditorii i-ar fi pus sechestru pe iahturi şi pe câteva proprietăţi, scrie Daily Mail. Miliardarul a declarat potrivit sursei citate mai sus că “are doar o mică datorie”.

gianluca vacchi miliardar excentricZoom
Internauţii fac mişto de Vacchi

 

Internauţii au reacţionat imediat şi au început să-l ironizeze pe Vacchi. Mai mult, au făcut chiar şi o pagină de Facebook intitulată “Să-i găsim lui Vacchi un job”.

Vezi aici unul dintre clipurile care l-au făcut celebru pe Vacchi

loading...
Loading...

Citește și