A fugit pe geam gol pușcă, de la etajul trei. Sfârșitul e ca-n filme

clipboard02.jpg

barbat gol amant
Bărbatul a fost prins în pat cu femeia altuia
Foto: captură video Youtube

Un bărbat gol a fost filmat încercând să coborâre pe un cablu, după ce a fost prins cu femeia altuia în pat. Trecătorii au fost șocați să-l vadă în pielea goală, atârnând de la o înălțime considerabilă. Acesta a încercat să fugă dintr-un apartament aflat la etajul al treilea.

Acest eveniment extrem de jenant a avut loc în China și a fost filmat. Videoclipul a fost publicat pe canalul Youtube, devenind viral. Chinezul a fost prins în pat cu femeia altuia și a fugit pe geam, în încercarea de a scăpa de soțul furios al acesteia. Nefericitul „evadat” a vrut să aibă parte de o seară de neuitat, însă a sfârșit ca în filme, potrivit Mirror.

Escapada nu se sfârșește deloc bine

 

Bărbatul nu a avut timp să-și pună hainele pe el și a folosit un cablu pentru rapel. Se oprește de câteva ori și pare că se gândește dacă să se ducă în jos sau în sus. Din nefericire, momentele de ezitare l-au costat scump, bărbatul căzând brusc pe asfalt. Potrivit presei locale, aventurierul a supraviețui căderii, însă a ieșit cu egoul șifonat. 

loading...
Loading...

Citește și

 • pompe funebre viral craiova

  Mare e grădina Domnului! Un internaut a surprins imagini amuzante la o firmă de pompe funebre din Craiova. Un cetățean s-a apucat să sărute pozele de pe geamuri, crezând că acestea sunt icoane. Videoclipul a ajuns viral pe rețelele de socializare.

 • virginia mclaurin barack obama

  Virginia Mclaurin, o femeie în vârstă de 106 ani, a fost extraordinar de bucuroasă să-l întâlnească pe președintele Americii și pe soția lui, duminică (21 februarie). Centenara le-a arătat lui Barack și Michelle Obama cum se dansează și le-a spus că nu credea că va trăi să vadă Casa Albă și să prindă vremurile în care America să aibă un președinte de culoare.

 • rachel mackley bbc

  Nu este neobișnuit ca cei care prezintă prognoza meteo la televizor să aducă surprize telespectatorilor, mai mult sau mai puțin plăcute. De data aceasta, o prezentatoare meteo a postului de televiziune BBC a reușit să îi surprindă cu adevărat, atât pe cei din fața ecranelor, cât și pe cei din spatele camerelor de filmat.

 • sex pe plaja

  Doi amorezi înfierbântați au fost surprinși în timp ce întrețineau relații sexuale pe plajă, în văzul tuturor celorlalți turiști. Aceștia au renunțat complet la inhibiții, s-au dezbrăcat și au început să se iubească ca și cum nimeni nu i-ar fi putut vedea.

 • bucurestean dambovita ocolire

  Un bucureștean a vrut să scape de traficul aglomerat luând-o pe scurtătură prin... Dâmbovița!

 • cerere in casatorie

  Duminică (14 februarie), îndrăgostiții din întreaga lume au sărbătorit Valentine’s Day alături de partenerii de viață. Majoritatea au ieșit la întâlniri romantice și și-au cumpărat cadouri, însă unii dintre ei au ales să celebreze într-un mod cu adevărat inedit.