FOTO Meserie la rang de artă! El este vietnamezul care face adevărate capodopere din părul clienților

foto-sus-5.gif

Un ”desen” pe cap costă între 13 și 30 de dolari

Truong Xuan Tuan, un tânăr hairstylist din Hanoi, Vietnam, a uluit întreaga lume cu talentul lui cu totul ieșit din comun. Frizerul, în vârstă de 30 de ani, reușește să facă adevărate opere de artă pe capetele clienților.

Folosește aparate de tuns și lame de ras pentru realizarea unor desene uluitoare în păr. Xuan Tuan lucrează ca frizer de zece ani. El a început să experimenteze ”desenele” din podoaba capilară, începând de acum cinci ani. A văzut mai întâi ceva de acest gen într-o fotografie a fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo, devenită virală pe Internet.

foto-sus-3.gif

Reproduce insecte cu exactitate

foto-sus-4.gif

Face portrete perfecte

Mai întâi a făcut portrete ale vedetelor vietnameze pe capetele clienților. Acum face și peisaje, modele sofisticate. Prețurile unei tunsori cu desene variază între 13 dolari (circa 54 de lei) și 30 de dolari (circa 124 de lei), în funcție de mărime și complexitate. Modelele rămân clar vizibile numai două-trei zile, până ce începe părul să crească. Vietnamezul a devenit cunoscut în toată lumea după ce pozele ”operelor sale de artă” au fost postate pe rețelele sociale.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1