A fost drăguţă şi a primit bacşiş de 10.400 $

Ultima actualizare:

    Cayla Chandara  a crezut că leşină după ce a văzut nota achitată
Cayla Chandara a crezut că leşină după ce a văzut nota achitată

Uite că în Săptămâna Mare se întâmplă miracole! A simţit-o pe pielea ei ospătăriţa de 23 de ani Cayla Chandara, de la restaurantul Noi Thai Cuisine, din Honolulu, Hawaii. Un cuplu de australieni i-au schimbat definitiv viaţa.

Cayla a fost şocată când a văzut nota de plată. Un cuplu de turişti australieni i-a lăsat un bacşiş de 400 de dolari pentru o comandă de 205 dolari, după ce au plătit cu cardul. Impresionată, tânăra studentă care s-a mutat din California în Hawaii din cauza problemelor financiare şi şi-a luat două slujbe pentru a-şi putea plăti facultatea, a vrut neapărat să le mulţumească celor doi binefăcători.

I-a urmărit până la hotel şi i-a aşteptat cuminte la recepţie pentru a le mulţumi cu lacrimi în ochi. „Lucrez de câteva luni la Noi Thai Cuisine, din Waikiki, Honolulu, dar niciodată nu am păţit aşa ceva.


    Tânăra lucrează  de două luni  la restaurantul Noi  Thai Cuisine, dar nu  a văzut aşa ceva
Tânăra lucrează de două luni la restaurantul Noi Thai Cuisine, dar nu a văzut aşa ceva

După ce le-am mulţumit binefăcătorilor pentru gestul făcut, cei doi m-au întrebat cum mă descurc cu facultatea. Le-am zis de taxe şi că muncesc în două locuri pentru a le putea plăti şi atunci mi-au semnat un cec de 10.000 de dolari. Am crezut că leşin”, a declarat tânăra pentru un post de televiziune.

Cayla vrea să se concentreze de acum pe facultate şi să reuşească să devină în câţiva ani un biolog marin de succes. Într-o bună zi, Cayla va face acelaşi lucru pentru o altă tânără care va fi în aceeaşi situaţie ca ea. Însă acesta nu a fost singurul miracol de la restaurantul Noi Thai Cuisine.

„Acum două luni am avut onoarea să îl servesc pe Barack Obama, care a venit în Hawaii în concediu”, a mai spus tânăra. Un meniu pentru două persoane costă la Noi Thai Cuisine 50 de dolari.

image
image
image
image
image
image
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
autostrada soarelui radio constanta 1 jpeg
Captură de ecran din 2024 03 27 la 23 11 52 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net