"F..k you! Marea Britanie nu este o țară creștină!"

musulmani_britain_first.jpg

extremisti musulmani luton bury park marea britanie
Fragment din clipul video în care ultra-naționaliștii britanici se ceartă cu musulmanii pe străzile din Luton
Foto: Facebook

Un clip care a adunat peste 14 milioane de vizualizări pe Facebook arată fața urâtă a societății britanice.

 Membrii mișcării Britain First, o grupare de extremă dreapta la modă în Marea Britanie, s-au filmat în timp ce au organizat o plimbare prin Bury Park, un cartier rău-famat din Luton, un oraș satelit al Londrei. Aici, în Bury Park, s-a stabilit încă din anii ’70 o comunitate puternică de musulmani și de asiatici. Mai nou, Bury Park a devenit o zonă notorie în care se întâlnesc extremiști islamiști, fanatici ISIS și imami care promovează discursuri radicale. Cei din Britain First s-au “înarmat” cu cruci și au pornit la plimbare pe străzile din Bury Park. Musulmanii s-au simțit provocați și au ripostat, atacându-i pe extremiștii britanici.

VIDEO: BRITAIN FIRST CARRIES OUT CHRISTIAN PATROL IN ISLAMIST ...

VIDEO: BRITAIN FIRST CARRIES OUT CHRISTIAN PATROL IN ISLAMIST HOTSPOT BURY PARK, LUTONBury Park in Luton is an area notorious for Islamic extremists, ISIS fanatics, hate preachers and terrorists.It is perhaps the worst hotspot in the whole country for Islamists.In response to the recent imprisonment of an ISIS supporter (who is from Bury Park) Britain First carried out a "Christian Patrol" along the High Street and encountered ferocious hostility from local Muslims.What followed was a shocking look into the Islamisation of our beloved country.Our activists were attacked and pelted with eggs. Verbal abuse was rife. Muslims claimed they have "taken over" Luton and the UK. This is the future of Britain.

Posted by Britain First on Saturday, January 23, 2016
Loading...
 
 

Citește și

  • refugiati

    ”Practic e imposibil ca musulmanii să se integreze în țările din vestul Europei”, a declarat președintele Cehiei, într-un interviu pentru presa locală. Milos Zeman (71 de ani) a dat vina, de asemenea, pe cultura musulmană pentru agresiunile sexuale din noaptea de Anul Nou, de la Köln.

  • musulmani europa, refugiati la granitele UE, rata demografica

    Valul de refugiați care vine spre Europa a pus pe jar autoritățile statelor membre UE, care cred că se află în fața celei mai mari crize de la constituirea uniunii. Inclusiv viitorul acestui continent și a populației sale sunt în pericol, dacă e să dăm crezare specialiștilor în mișcări demografice. Iată cum ar putea cuceri musulmanii Europa, fără să tragă un foc de armă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1