Expresia care le dă de gol pe femeile care își înșală partenerii. Iubita ta a folosit-o până acum?

adulter.jpg

adulter
Majoritatea femeilor care își înșală partenerii folosesc aceeași scuză

Nu toți sunt făcuți pentru o relație monogamă. Sexul cu un singur partener de-a lungul unei perioade mai lungi de timp îi poate face pe unii să se plictisească și să apeleze la persoane din afara cuplului pentru plăcerile carnale.

Totuși, din dorința de a păstra și relația inițială, încearcă pe cât posibil să își ascundă aventurile. Atât bărbații, cât și femeile pot ajunge în astfel de situații. Potrivit unor studii realizate de un site matrimonial special dedicat relațiilor adulterine, se pare că femeile obișnuiesc să se dea de gol printr-o simplă expresie, atunci când își înșală iubiții.

Un sondaj la care au participat peste 18.000 de membri ai site-ului a relevat, potrivit dailystar.co.uk, că 66% din femei le spun partenerilor că „ies în oraș cu prietenele” atunci când pleacă să se întâlnească cu persoana cu care îi înșală.

Alte minciuni populare sunt „am nevoie de timp pentru mine însămi”, femeile susțin că merg la spa sau la cumpărături, sau „am o obligație profesională”. Numai 27% dintre femei folosesc scuza că merg la sală, iar 11% spun că își vizitează părinții.

Semne că iubita se gândește să te înșele

 • Împlinește 25, 30 sau 35 de ani. Sursa citată scrie că femeile obișnuiesc să își regândească viața din cinci în cinci ani, sau când schimbă prefixul. „Se va gândi mult la viața ei amoroasă și la direcția în care se îndreaptă și dacă nu merge unde și-a planificat, ar putea să apeleze la o aventură”, susține psihologul Don-David Lusterman.
 • Face toată treaba în casă. Un alt studiu a relevat că 72% dintre femeile care și-au înșelat partenerii au motivat aventura susținând că iubiții lor nu făceau nimic pentru casă.
 • Mama ei a avut o aventură. Se pare că femeile sunt mai predispuse la avea o aventură în afara cuplului dacă și mamele lor au trecut prin această experiență. 71% dintre femeile infidele au dezvăluit că și mamele lor și-au înșelat partenerii.

 

loading...
Loading...

Citește și

 • cuplu despartit

  O femeie a aflat că iubitul ei o înșela, însă a reușit să-și păstreze calmul. Nu și-a descărcat nervii prin mesaje obscene pe rețelele sociale, și nici nu a șters toate pozele cu fostul iubit de pe profilul ei.

 • Alin e căsătorit de doi ani. De curând a aflat că soţia îl înşală cu cel mai bun prieten şi nu ştie ce să facă. Uite ce sfaturi i-a dat Ioana cititorului nostru!

 • Atenţie, bărbaţi, vi se coace ceva! O tânără britanică de 29 de ani a avut peste 100 de relaţii cu bărbaţi însuraţi de diferite vârste. După ce „i-a citit” pe toţi şi le-a aflat minciunile servite nevestelor, Clare Oke-Smith şi-a deschis o şcoală în cadrul căreia le învaţă pe soţii cum să-şi prindă soţii infideli.

 • cand iti dai seama ca nu mai esti langa partenerul potrivit

  Mirela este o tânără din Galaţi. De curând a aflat că soţul o înşală cu o colegă de-a lui de serviciu şi nu ştie ce să facă. Uite ce sfaturi i-a dat Ioana cititoarei noastre!