Este veterană de război, dar a înnebunit Internetul cu pozele sale sexy! Care e povestea ei

hope.jpg

veterana razboi sexy
Este veterană de război, dar armata nu i-a lăsat cicatrice, ci a făcut-o mai puternică
Foto: Instagram

O veterană de război a strâns o „armată” de fani pe contul său de Instagram de când a început să publice tot mai multe fotografii în care apare în ipostaze foarte sexy. A luptat în Afganistan, dar corpul ei nu s-a întors cu cicatrice, ci dimpotrivă, mai puternic și mai provocator.

Hope Howard (26 de ani) a fost mecanic în Forțele Aeriene ale Statelor Unite și a făcut parte din trupele trimise în Afganistan după atentatul de la 11 septembrie 2001, precizează The Mirror. Acum, ea este veterană și a lăsat în urmă cariera militară pentru a deveni fotomodel și antrenoare de fitness.

hope_2.jpg

veterana razboi sexy
Hope a intrat în Forțele Aeriene după terminarea liceului
Foto: Instagram

După ce a luptat în prima linia în Afganistan, frumoasa brunetă s-a dedicat total fitnessului și cu siguranță nu și-a dezamăgit cei peste 500.000 de admiratori de pe Instagram. Face senzație pe Internet de fiecare dată când publică o imagine cu ea în costum de baie sau în alte ipostaze super-sexy.

hope_3.jpg

veterana razboi sexy
A făcut parte din trupele trimise în Afganistan după atentatul de la 11 septembrie 2001
Foto: Instagram

Hope are și un website personal, iar în biografia sa a scris că este originară din Destin (Florida) și că și-a dorit să fie fotomodel încă de la vârsta de cinci ani, dar în același timp a fost și impulsionată de dorința de a vrea să-i ajute pe cei din jur. Visul său a fost lăsat în urmă pentru câțiva ani și s-a alăturat forțelor aeriene, unde a servit ca mecanic de avion după ce a terminat liceul. La acea vreme, războiul din Afganistan se prelungea deja de vreo zece ani.

hope_4.jpg

veterana razboi sexy
A lăsat în urmă cariera militară pentru a deveni fotomodel și antrenoare de fitness
Foto: Instagram

„La vârsta de 19 ani am fost trimisă în Afganistan unde aveam o mitralieră M-16 legată de mine 24 din 24 de ore. Asta a fost și cea mai bună, dar și cea mai rea experiență din viața mea pentru că m-am maturizat foarte mult și am început să văd lumea diferit”, a precizat Hope.

În mod surprinzător, în timpul serviciului său militar s-a gândit serios la o carieră în modeling. A început să țină o dietă și să se antreneze, ridicând greutăți și adoptând un regim de viață mai sănătos. În doar patru ani, ea a devenit antrenoare personală și profesionistă de culturism și fitness de talie internațională.

hope_5.jpg

veterana razboi sexy
Face senzație pe Internet de fiecare dată când publică o imagine cu ea în costum de baie sau în alte ipostaze super-sexy
Foto: Instagram

Totul părea să-i meargă bine, până în momentul în care a primit o veste foarte tristă de acasă: bunica sa se îmbolnăvise foarte mult și fusese spitalizată. Peste trei luni, bătrâna a decedat, dar nu înainte de o învăța pe Hope o lecție foarte importantă: „Ea fusese persoana mea preferată, astfel că începusem să renunț iar la visul meu, până când mi-am amintit ceva foarte important. Bunica mi-a spus «Trebuie să-ți trăiești viața orice ar fi.» Ea a determinat-o să iasă din serviciul militar și să se apuce de fitness.nu regretă că a renunțat la armată pentru că în continuare ajută oamenii, iar asta o face mândră.

hope_6.jpg

veterana razboi sexy
Și-a dorit să fie fotomodel încă de când avea cinci ani
Foto: Instagram
Loading...

Citește și