Este îndrăgostită de România. Ce crede o tânără daneză despre țara noastră

romania.jpg

romania
Victoria Flamel a descris România într-un mod inedit
Foto captură foto/Youtube

Credeți că toți străinii au o părere nefavorabilă față de România și față de noi ca popor? Ei bine, se pare că nu toți occidentalii cred că aici este un ținut al hoților și al minciunilor.

O tânără daneză care pe contul de Youtube își spune Victoria Flamel, a realizat un material video care promovează România, evidențiind acele aspecte pozitive care ne pun într-o lumină favorabilă.

Victoria este cunoscută de internauți pentru scurtele filmulețe amuzante în care dezbate într-o notă amuzantă diverse probleme sociale. De această dată însă, ea a realizat o adevărată campanie de promovare a României pe care probabil nici o companie turistică nu ar fi putut să o facă mai bine.

Este amuzată de faptul că forma granițelor țării noastre seamănă foarte bine cu un pokemon acvatic sau "cu orice alt pește", dar în același timp este fascinată de cele mai frumoase orașe din România - București și Sibiu - și de varietatea peisajelor fantastice. Printre obiectivele turistice enumerate, ea nu uită de Cascada Bigăr, "cea mai frumoasă cascadă din lume din punct de vedere geografic".

Victoria este impresionată de faptul că România este cea mai bogată țară europeană în zăcăminte aurifere - "nu sunt expertă în acest domeniu, dar sunt destul de sigură că acest lucru te face bogat". Din punctul ei de vedere, nici la capitolul populație nu stăm deloc rău. A remarcat artiști precum Sebastian Stan, actorul cu origini românești care a făcut o impresie foarte bună în câteva filme de la Hollywood - precum "Captain America", dar și pe Inna, ale cărei piese muzicale au deja renume internațional.

Printre personalitățile care au devenit adevărate simboluri naționale, Victoria nu uită de Nadia Comăneci - căreia deși îi pronunță numele greșit, știe că a fost prima gimnastă care a obținut nota 10 la Jocurile Olimpice - și de Vlad Țepeș, personalitate istorică marcantă care a inspirat legenda Contelui Dracula.

Ce părere credeți că are tânăra daneză despre drumurile din România? Surprinzător, consideră că aici se găsește "cea mai bună șosea din lume" - făcând referire la Transfăgărășan. Aceasta nu este prima remarcă - atunci când moderatorii emisiunii "Top Gear" au filmat un episod în România, au avut aceeași părere bună despre acest drum montan care este o adevărată provocare.

Victoria nu ezită să-și exprime părerea față de românce - potrivit statisticilor, "jumătate dintre acestea arată precum Kate Middleton, iar cealaltă jumătate precum sora acesteia" - un motiv de mândrie având în vedere că amândouă sunt considerate unele dintre cele mai frumoase femei.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...