Emoționant! Un cățel și-a păzit stăpânul rănit, până la sosirea medicilor

catel_credincios_2.jpg

catel
Acest cățel a stat lângă stăpânul său rănit până au sosit medicii
Foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Zicala „câinele este cel mai bun prieten al omului” s-a dovedit din nou a fi adevărată după ce imaginea de mai sus a fost distribuită pe rețelele de socializare. Acest cățel și-a păzit stăpânul rănit până când au sosit medicii.

Jesus Hueche (28 de ani) se urcase într-un copac din grădina sa pentru a tăia niște crengi, dar s-a dezechilibrat și a căzut de înălțime, accidentându-se la gât, precizează The Sun. Nemaifiind capabil să se miște, nu a putut să cheme ajutor, dar cățelul său, Tony, care l-a văzut în suferință, a stat lângă el și nu l-a părăsit până ce nu au sosit medicii. Că a stat lângă el este doar un fel de a spune deoarece Tony practic a stat lipit de stăpânul său, oferindu-i un fel de îmbrățișare pentru a-i alina durerea.

catel_credincios_3.jpg

catel
Tony nu s-a dezlipit de lângă prietenul său care l-a hrănit mereu
Foto: Facebook

Norocul lui Jesus a fost că a o vecină l-a observat pe bărbat la pământ și a chemat imediat ambulanța. Medicii i-au acordat apoi primul ajutor și i-au pus gâtul în ghips, dar au fost urmăriți îndeaproape în tot acest timp de Tony, cățelul credincios.

catel_credincios_1.jpg

catel
Bărbatul a fost observat de o vecină care a anunțat imediat ambulanța
Foto: Facebook

Jesus a mărturisit că pentru el Tony este ca un fiu. El și soția sa l-au găsit abandonat pe străzi, dar au decis să-i ofere dragoste, adăpost și hrană, iar de atunci, Tony este ca un membru al familiei.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5