Cine nu și-ar dori o asemenea bunică! Pasionată de kickboxing și gătit pentru nepoată

untitled.png

FOTO
Arată precum o soră a fiicei sale, nu ca o mamă
Foto:Arhivă personală

Statutul de bunică este unul la care visează multe femei care își imaginează că vor avra o bătrânețe liniștită, plimbându-și nepoții prin parc, făcându-le toate poftele. Nu este cazul lui Carrie Hilton din Marea Britanie. Ea nu s-a gânmdit că va deveni bunică la 35 de ani și că va trebui să acorde mai multă atenție nepoatei sale decât antrenamentelor pentru meciurile de kickboxing. Aceasta este povestea neobișnuită a unei femei atipice.

Carrie Hilton poate fi considerată una dintre cele mai tinere bunici din lume. Ea avea 35 de ani atunci când fiica sa de 17 ani a devenit mama unei fetițe. Carrie are o slujbă de agent de vânzări, dar în timpul liber se pregătește pentru competițiile de kickbocking pe care le frecventează cu plăcere și obișnuiește să gătească pentru cei dragi. Are o formă fizică de invidiat, lucru care îi oferă posibilitatea să îmbrace hainele fiicei sale. Mai mult decât atât, ea este obișnuită ca oamenii să o considere sora fiicei sale, nu mama acesteia. Desigur, se simte cât se poate de flatată atunci când aude un asemenea compliment.

carrie.png

Foto
Carrie a devenit bunică la 35 de ani
Foto:Arhivă personală

Carrie dorește să păstreze imaginea pe care și-a creat-o și visează să întoarcă privirile tuturor pentru o periadă cât mai mare de timp. În acest scop, nu se ferește să investească sume uriașe de bani în tratamente estetice. Britanica estimează că a cheltuit peste 13.000 de lire sterline pe operații estetice, printre care se numără și o augumentare mamară. Una dintre pasiunie sale este mersul la cumpărături și achiziționarea de haine cât mai indecente și mai provocatoare posibil. Cu cât decolteu este mai adânc și pantalonii sunt mai strâmpți, cu atât Carrie este mai mulțumită. "Mereu am fost slabă și foarte activă. Nu ies mult în oraș, tot ce fac se reduce la muncă și la antrenamente fizice. Așadar nu m-am folosit de faptul că sunt bunică pentru a avea grijă de bărbați mai tineri", a afirmat ea râzând, potrivit publicației dailymail.co.uk. Clarice nu s-a lăsat descurajată de faptul că fiica sa a devenit mamă la doar 17 ani, în luna mai 2017. "Știa că va fi bine pentru că și eu i-am dat naștere la o vârstă fragedă, la fel cum a făcut și mama cu mine. Toate suntem bine mersi și ne descurcăm", a povestit Carrie despre situția familiei sale.

untitled.png

foto
Carrie este pasionată de kickboxing și merge la sala de 5 ori pe săptămână
Foto:Arhivă personală

Cea mai tânără bunică din istorie se zvonește că ar fi Rica Ștanescu, din Ivești, România. Aceasta avea 23 de ani atunci când fiica ei de 11 ani a devenit mamă. 

 

Aici puteți vedea mai multe imagini cu "bunicuța sexy" 

Loading...

Citește și

  • bunica, nepoata, sexy, iubiti, cluburi

    De obicei adolescentele îşi fură una alteia iubiţii, dar e mai mare ruşinea să îţi sufle bărbatul de sub nas... bunica. Asta păţeşte Emma, de 18 ani, din Bristol, ori de câte ori iese la club cu mamaia ei.

  • striptease

    Are un nepoțel în vârstă de 10 ani și doi copii cu vârste de 28 și 35 de ani. Totuși, asta nu o oprește să facă ceea ce o pasionează – să se dezbrace în fața unui public larg. Bunicuța Kathy Rowan (53 de ani) este complet lipsită de inhibiții și adoră să facă striptease.

  • Brazilia a demontrat că are cele mai sexy bunicuţe din lume! Şi "bunicuţe" nu înseamnă colegele de generaţie ale lui Ion Iliescu!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1