După 16 avorturi şi 80.000 de euro cheltuiţi pe tratamente, a devenit mamă la 48 de ani

newbornbaby-parent.jpg

foto
Copilul a venit pe lume prin operaţie cezariană
Foto: Getty

Multe femei se gândesc cu nerăbdare la momentul în care vor deveni mame şi vor avea grijă de propriul copil, învăţându-l ce este bine şi ce nu. O femeie din Statele Unite ale Americii s-a străduit mai bine de 15 ani să aibă un copil, fără rezultat. A suferit nenumărate avorturi spontane şi, chiar când era pe punctul de a renunţa, s-a întâmplat un miracol.

O femeie care a suferit 18 avorturi spontane şi a cheltuit mai bine de 90.000 de euro pe tratamente de fertilizare a reuşit să devină mama,în cele din urmă, la vârsta de 48 de ani,potrivit independent.co.uk. Laura Warneford şi soţul ei Mark(55 ani) au încercat timp de 16 ani să aibă un copil până ca un specialist să decopere motivul pentru care toate sarcinile femeii se sfârşeau prematur. Diagnosticată cu o anomalie rară, supranumită anomalia celulelor ucigaşe, care distruge embrionul la câteva săptămâni de la concepere, femeia luase decizia de a renunţa la gândul că va avea vreodată un copil. Pierdea mereu sarcinile atunci când acestea ajungeau în săptămâna 14 a sarcinii. A decis să facă o ultimă încercare în anul 2015 şi a fost inseminată in vitro, în Cehia. Embrionul s-a dezvoltat complet şi, după aproape 17 ani de încercări nereuşite, cei doi au devenit părinţi. Copilul a venit pe lume prin operaţie cezariană pentru a nu pune în pericol sănătatea mamei.

În ciuda faptului că uneori aud remărci răutăcioase din partea oamenilor care trec pe lângă ei pe stradă sau sunt întrebaţi dacă sunt bunicii copilului, cei doi susţin că sunt cei mai fericiţi oameni de pe întreg pământul. "Nu mai sunt tânără şi uneori devine obositor să îl urmăresc prin casă, dar merită efortul. Suntem o familie fericită acum şi,în sfârşit, mă simt completă", a declarat Laura.

loading...
Loading...

Citește și