Dezbrăcată complet la plajă. Plasa de pe ea nu i-a acoperit absolut nimic

spl1545125_013.jpg

Ana Braga a apărut într-o plasă la plajă și toți turiștii au putut să-i admire sânii imenși
foto: Splash

Modelele Playboy nu știu de rușine sau cel puțin nu blonda aceasta. Ana Braga a ieșit la plajă mai mult dezbrăcată, ținând cont de faptul că ceea ce numește ea costum de baie este o plasă care lasă absolut totul la vedere.

Blonda în vârstă de 36 de ani este supranumită ”Fata din Ipanema” și nici nu ne miră, având în vedere aparițiile sale incitante de pe plaje. Dezinvoltă și dezinhibată, uneori poate prea mult, modelul Playboy este una dintre sexoasele preferate ale paparazzilor, care nici nu clipesc atunci când o ochiesc.

spl1545125_008.jpg

Modelul este mândră de formele ei și mai ales de felul în care se etalează
foto: Splash

 

Costumul de baie întreg este mult spus pentru ce a purtat aceasta la plajă. Plasa pe care a pus-o pe ea nu i-a acoperit mai nimic, aceasta defilând cu nonșalanță cu toate dotările la vedere.

spl1545125_006.jpg

Sexoasa a defilat cu nonșalanță și și-a expus fără rușine bustul
foto: Splash

 

Bustul său generos a făcut deliciul turiștilor dar mai ales al fotografilor care au dat zoom la obiectiv, astfel încât sfârcurile sale să fie în centrul peisajului.

spl1545125_034.jpg

Sînii imenși au putut fi admirați de turiști, fără pic de chinuială
foto: Splash

 

Originară din Rio de Janeiro, blonda de 36 de ani s-a stabilit în urmă cu 20 de ani în Statele Unite, unde și-a făcut un renume atât ca model de tabloid, cât și ca dansatoare. Acum trăiește și lucrează acum ca model, tot în Statele Unite. Ana a apărut în concerte alături de Pitbul, Gloria Estefan sau de Lil' John, dar se pare că nu și-a găsit un loc în acest domeniu.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1