Depozitul vândut cu peste 1.2 milioane de dolari! Secretul e ascuns în interior

Citeste tot despre: 

Un depozit industrial din Brisbane a fost vândut recent pentru suma 1.23 milioane de dolari. Probabil că te întrebi cum a fost posibil.

Dacă exteriorul te lasă rece, stai să vezi cum arată înăuntru. Vei înțelege imediat de ce proprietatea a fost supranumită "cea mai cool locuință din oraș". 
Depozitul a fost construit în 1950. Rămâne neoservat atunci când treci pe lângă el, însă odată ce ai pășit în interior rămâi fără cuvinte. Este dovada concretă că orice loc poate fi transformat într-o locuință extraordinară.
Proprietatea cu două dormitoare a fost decorată într-un stil neconvențional: are pereți vintage, pardoseală din beton, iar grinzile din oțel au fost lăsate la vedere. 
Vezi pe Clickpentrufemei.ro cum arată comoara din depozit!

Cum sa-ți decorezi camera de cămin cu bani puțini

Soluții ieftine care îți transformă casa într-un loc primitor

 

Loading...

Citește și

  • Te-ai plictisit de aceeaşi simplă cuvertură de pat, husă de canapea sau noptieră? Nu trebuie neapărat să le schimbi, ci doar să le dai puţină „viaţă”.

  • Deşi RADET a început, de câteva zile, alimentarea cu agent termic, nu toate locuinţele au primit căldură în calorifere. Astfel, mulţi dintre noi încă tremurăm de frig în case. Fiecare încearcă să se încălzească cum poate, însă este recomandat să urmezi câteva reguli  care nu vor da niciodată greş.

  • Curăţenia, mai ales în pragul Sărbătorilor, e o încercare dificilă. Iată câteva soluţii, trucuri şi secrete care te ajută să menţii curăţenia pentru mai mult timp.