Cuplu, surprins făcând sex în metrou, în drum spre casă, sub privirile pasagerilor

sex_in_metrou.jpg

sex metrou
Au fost filmați făcând sex în metrou, de față cu ceilalți pasageri
Foto: Instagram

Un cuplu american a fost filmat în timp ce părea că întrețineau relații sexuale în metrou. Având în vedere tricourile pe care le purtau, erau suporteri ai unei echipe de baseball, iar în drum spre casă, s-au gândit să-și dea frâu liber pornirilor erotice, chiar sub ochii celorlalți pasageri.

Imaginile au fost surprinse de un martor în New York, la o oră târzie în noapte, precizează The Sun. Pe înregistrare se poate observa cum unul dintre călătorii care se afla la mică distanță de cei doi amorezi, se mai uita din când în când la ei să vadă dacă și-au încheiat partida de sex, dar se pare că a durat ceva...
Materialul video a fost publicat pe Instagram, unde a fost vizualizat de sute de mii de utilizatori.

 

Making up for a huge Yankee loss #subwaycreatures

A post shared by SubwayCreatures™ (@subwaycreatures) on

Loading...

Citește și

  • cuplu sex

    O tânără din Marea Britanie a surprins un cuplu în timp ce făcea sex în plină zi, în văzul tuturor. La început, ea a crezut că amorezii se adăpostiseră sub pod din cauza ploii, dar lucrurile au degenerat. Adolescenta i-a fotografiat și a publicat imaginile pe Internet.

  • sex masina rio

    Un cuplu a fost surprins de camerele de supraveghere stradale din Rio de Janeiro (Brazilia) făcând sex în public. După ce au oprit mașina, bărbatul și femeia au coborât și… au trecut la acțiune. Actul intim a durat însă doar câteva secunde, neștiindu-se ce anume i-a intrerupt pe cei doi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1