Cum se «distrau» romanii în bordeluri acum 2.000 de ani. Scene explicite, pictate pe pereții din Pompei

scene_sexuale_pompei.jpg

scene sexuale pompei
Pereții bordelului numit „Lupanarul din Pompei” sunt decorați cu desene cu conținut sexual explicit
foto: Splashnews

Se spune că prostituția este cea mai veche meserie a tuturor timpurilor. Dovezi ale unor bordeluri antice există de mai bine de 2.000 de ani, în „Lupanarul din Pompei”, un astfel de loc, pe pereții căruia au fost pictate scene sexuale.

Bordelul a văzut o perioadă de glorie înainte ca orașul roman să fie distrus în anul 79 d.Hr. Clădirea avea 10 camere și era o atracție pentru bărbați, potrivit The Sun. Mai târziu, în anul 2006, când „Lupanarul din Pompei” a fost redeschis publicului, acesta a devenit o atracție turistică.

scene_sexuale_pompei_1.jpg

scene sexuale pompei
Scenele pictate par să reconstituie ceea ce se întâmpla în bordel în urmă cu 2.000 de ani
foto: Splashnews

 

Deși se crede că imaginile de pe pereți întruchipează actele sexuale care se desfășurau în bordel, cercetătorii sunt de părere că realitatea de atunci era mult mai sumbră, și că picturile sunt o reflecție ideală a ceea ce se întâmpla. Aceștia cred că prostituatele din Pompei erau sclave și că nu erau învățate să facă nicio altă meserie, astfel că nu aveau alternative.

scene_sexuale_pompei_2.jpg

scene sexuale pompei
Cercetătorii cred că imaginile pictate întruchipează scene mai blânde decât ceea ce se întâmpla în realitate
foto: Splashnews

 

În plus, tot cercetătorii susțin că încăperile bordelului erau lipsite de ferestre, înghesuite și foarte incomode.

scene_sexuale_pompei_3.jpg

scene sexuale pompei
„Lupanarul din Pompei” era o atracție pentru bărbați înainte ca orașul să fie distrus
foto: Splashnews

 

„Bărbații căsătoriți se puteau culca cu oricine, atât timp cât nu se atingeau de soțiile altor bărbați. Femeile căsătorite nu trebuiau să facă sex cu nimeni altcineva”, a relatat Kelly Olson, profesor la Western University.

După ce a fost distrus de erupția vulcanului Vezuviu în anul 79 d.Hr., orașul Pompei, aflat în ruină, a fost redescoperit în secolul al XVI –lea, când a devenit o atracție turistică.

Loading...
 
 

Citește și

  • stampa nipona, erotism

    Amatorii de senzații tari nu pot ratat viitoarea expoziție cu licitație a Casei bucureștene Artmark de joi, 21 aprilie, ”Shunga. Arta erotică a stampelor ukiyo-e”. Aceasta include arta erotică a stampelor ukiyo-e, extrem de explicită, dar totodată și de apreciată în insula niponă, dar și peste hotarele ei, deși a fost interzisă în cursul secolului trecut.

  • bordel bangladesh

    Bangladesh este una din puținele țări musulmane în care prostituția este legală. Fotografa Sandra Hoyn a petrecut mai mult timp în cel mai vechi bordel din țară și a stat de vorbă cu prostituatele. O clădire înconjurată de ziduri groase de doi metri, ”Lucrătoare” care s-au născut aici și nu știu ce înseamnă să duci o altfel de viață, sau femei care și-au găsit aici refugiu după o viață marcată de violențe din partea soților.

  • bordel, patron, fete, elvetia

    Prostituţia este cea mai veche meserie din lume, iar în ţări precum Elveţia ea este absolut legală. Astfel că lui Tony nu i-a fost greu să îşi deschidă un bordel în Zürich. A intrat în branşă în urmă cu aproape nouă ani, iar azi localul său a devenit unul dintre cele mai căutate. Atât de clienţi, cât şi de fetele care vor să practice prostituţia în condiţii legale.

  • Nu există aproape nici un loc din lume unde ingeniozitatea infractorilor români să nu găsească o posibilitate de a face rost de bani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1