Planul genial al unei fete pentru a-şi convinge tatăl să îi ia câine

olly_1.jpg

olly pariu
Micuțul Olly a devenit vedetă pe Twitter
Foto: arhivă personală

De multe ori unui copil îi este atât de greu să-și convingă părinții să-l lase să aducă un animăluț în casă, încât renunță. Dar când dorința este foarte mare și ai alături creativitatea și tehnologia, misiunea devine mai simplă.

Este cazul Clarei Foster, o adolescentă care speră să își determine tatăl să aducă acasă cățelul mult visat. Cei doi au făcut o înțelegere, iar fata a publicat un text pe Twitter. Dacă mesajul ei va primi peste 100.000 de distribuiri, atunci câinele va fi al său. Deși inițial pariul a fost de 1 milion de redistribuiri, tatăl a fost convins să accepte un număr mai ușor de atins. Cu toate acestea, cu siguranță, bărbatul nu a crezut că totul e poate întâmpla după voia fiicei sale.

pariu_twitter.jpg

twitter catel
Un pariu între tată și fiică s-a transformat într-o competiție pe Twitter
Foto: arhivă personală

 

În momentul de față, la două săptămâni de la postarea Clarei, fata a adunat 50.000 de distribuiri, ceea ce face visul ei de a adăuga un nou membru familiei să fie mai aproape de a deveni realitate.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1