La prima întâlnire, și-a pus în geantă ceva urât mirositor. Ce a urmat

makala.jpg

makala
Prin ce-a trecut această fată la prima întâlnire depășește orice imaginație!
Foto: Twitter

Se spune că prima întâlnire este de neuitat. Momentele tandre și atmosfera romantică pot, fi, însă, preludiul unui... coșmar.

Povestea amoroasă a Makalei, o tânără din Toronto, a făcut înconjurul internetului. O focoasă blondă a povestit pe Twitter o pățanie pe cât de amuzantă pentru cititori, pe atât de traumatizantă pentru fată. Seria mesajelor publicate de Makala pe rețeaua de socializare au fost redistribuite de mii de utilizatori.

„Trebuie să vă spun o poveste urât mirositoare. Ieri am ieșit în oraș cu un bărbat care m-a agățat în timp ce eram la coadă la magazin. Totul a mers bine și am ajuns acasă, la el. Eu sunt o fire încrezătoare, sigură pe sine și foarte calmă. A trebuit, la un moment dat, să merg la baie.”

În scurt timp, Makala avea să constate că decizia luată a fost cea mai mare greșeală a vieții ei...

„După ce am făcut treaba mare mi-am dat seama că wc-ul lui nu funcționa. Ca orice femeie calmă, încrezătoare și sigură pe sine am intrat în panică. Am tras apa de un milion de ori, dar nu am făcut decât să înrăutățesc situația. În acel moment am știut, însă, ce trebuie să fac. De altfel, singurul lucru posibil. L-am înfășurat într-o hârtie și l-am pus în geantă!”

Makala a încercat să se poarte cât se poate de normal, ținând cont de circumstanțe dar băiatul încerca să-i facă fetei cât mai multe complimente și să se poarte cât mai tandru însă Makala nu se putea gândi decât la ceea ce avea în geantă. 

Povestea a avut, până la urmă, un final fericit. Makala și-a luat inima în dinți și s-a dus din nou la baie, iar de data aceasta wc-ul a funcționat! Sfatul ei? „Fetelor, mai bine vă duceți somnoroase la o întâlnire, decât să mai beți cafea!”

loading...
Loading...