Cum arată bunicuța dependentă de adrenalină! La 90 de ani a sărit cu parașuta

phyllis-sues-2.jpg

phyllis-sues
Phyllis Sues

La 97 trăiește a doua tinerețe! Phyllis Sues, o femeie originară din Statele Unite ale Americii, sfidează trecerea timpului și debordează de energie în ciuda faptului că a depășit de multă vreme de prima tinerețe. Povestea de viață a lui Phyllis este una cu adevărat inedită. La 75 de ani ea s-a înscris la cursuri de gimnastică, la 80 de ani a descoperit beneficiile cursurilor de yoga, iar la 90 de ani a descoperit fiorii de adrenalină provocați de saltul cu parașuta!

Phyllis Sues are 97 de ani, dar trăiește ficare zi cu intensitatea unei adolescente. Nu se dă în lături de la nimic, iar provocările nu îi sunt străine. Dansează tango argentinian, sare coarda în fiecare zi, face șpagatul și yoga! Nici măcar sporturile extreme nu îi sunt străine. La vârsta la care alții de plimbă încet prin parc sau citesc ziarul liniștiți pe bancă, Phyllis a descoperit saltul cu parașuta! 

phyllis-sues-5.png

phyllis-sues
Phyllis Sues sare coarda și practică yoga de mai bine de 20 de ani
Foto Arhivă personală

Femeia a decis să împărtășească și celor din jur secretul unei vieți pline de energie, așadar este autoarea unei cărți în care dezvăluie, printre altele, tainele unui trup de invidiat. Phyllis susține că printre elementele centrale către o viață sănătoasă și îndelungată se numără disciplina, studiul, mișcarea sau descoperirea unor noi abilități. Cel mai important aspect este, potrivit pensionarei, realizarea faptului că niciodată nu este prea târziu pentru a schimba ceva. 

„Viaţa mea înainte de 75 de ani a fost mai mult ca un vis, după care m-am trezit. Am dorit să fiu activă, să învăţ ceva nou. Am decis că fiecare zi este o viaţă nouă şi că fiecare zi ar trebui să fie luminoasă", susţine Phyllis Sues. „Mi-a luat o viaţă întreagă ca să-mi placă de mine aşa cum sunt acum. Yoga, tango-ul şi săriturile cu coarda m-au găsit din întâmplare când viaţa mea se ducea spre apusul soarelui. Dar nu, s-a dovedit a fi răsăritul! Acum fac doar ceea ce-mi cere trupul şi sufletul", le-a povestit prietenilor de pe Instagram, căci este nelipsită de pe conturile de socializare! 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1