Cel mai tatuat om din lume a luat o decizie şocantă. De ce le-a cerut medicilor să-i înlăture organele genitale

adam-curlykale-tattoo-guy-18-1.jpg

Adam nu regretă decizia de a-şi tatua întregul trup

Tatuajele nu mai reprezintă un tabu în societatea de astăzi, însă există curajoşi care se aventurează în lumea modificărilor corporale extreme, expunându-se la riscuri ce nu pot fi trecute cu vederea. Cel mai mare dintre acestea ar fi stigmatul pe care îl vor purta pe umeri întreaga viaţă, însoţit de privirile consternate ale celor din jur. În unele cazuri, temerarii care decid să îşi modifice radical înfăţişarea pot rămâne fără un loc de muncă din pricina angajatorilor care fug de aspectul lor inedit.

Toate aceste argumente nu au cântărit suficient pentru un rus care a decis să îşi tatueze toată suprafaţa corpului atunci când medicii i-au dat o veste teribilă, aceea că suferă de cancer.

Adam Curlykale a decis să îşi facă primul tatuaj în urmă cu 12 ani , la vârsta de 20 de ani, atunci când a fost diagnosticat cu cancer. Bărbatul a fost fascinat de arta în cerneală aşa că nu s-a mai putut opri şi a ajuns să fie considerat cel mai tatuat om din întreaga lume. Corpul său a devenit îmbrăcat în desene diverse, iar globul ocular a decis să îl coloreze în negru pentru a nu face notă discordantă cu restul trupului. Adam fusese diagnosticat cu albinism, iar oamenii se uitau întodeauna lung atunci când păşea într-o încăpere, aşadar uimirea pe care o citeşte  în ochii celorlalţi nu îl deranjează, potrivit dailymail.co.uk.

e8c448ca5b7b12e9761fdce5fb77.png

Adam şi-a acoperit întreg corpul în tatuaje
Foto:Arhivă personală Adam Curlykale

Din fericire, el a reuşit să învingă boala nemiloasă, dar nu este mulţumit de aspectul pe care îl are,aşadar a păşit din nou pragul unei clinici. Cerinţa pe care a avut-o i-a uimit pe medici, care au acceptat însă să efectueze intervenţia chirugicală. El le-a solicitat experţilor să îi înlăture sfârcurile şi organele genitale. Adam le-a explicat faptul că organele genitale nu făceau decât să stea în cale constuirii imaginii pe care o are despre sine. „Eu îmi creez tatuajele pentru corpul meu şi am o viziune specifică despre mine. Fac asta pas cu pas. Viaţa e prea scurtă pentru a mă opri şi pentru a mă întreba ce se va întâmpla cu mine mâine. Viaţa este acum”, a spus barbatul.

Cei care au dat curs dorinţei sale nebuneşti sunt medicii de la Spitalul Jardines, situat în Mexic. Adam se află internat pentru a se recupera în urma intervenţiei chirugicale dificile. După ce va ieşi din spital, planul său de a se transforma va continua, doar el ştiind încotro se va îndrepta aspectul său care multora dintre noi ar da fiori. 

loading...
Loading...

Citește și