Ce se întâmplă când te arunci într-o cadă cu Cola, acoperit în Mentos

22521-1p204ud.jpg

coca cola mentos japonez
Un japonez a făcut un experiment trăznit
Foto: captură video

Când te gândeai că le-ai văzut pe toate, un tânăr din Japonia îți demonstrează că nu e așa. Bărbatul a făcut un experiment trăznit, doar pentru amuzamentul internauților. Japonezul s-a acoperit cu bomboane Mentos și s-a aruncat într-o cadă plină cu Coca Cola.

În ultimii ani, pe internet au circulat tot felul de videoclipuri cu farse amuzante sau mai puțin amuzante, în care vedeai ce se întâmplă atunci când pui mentos în cola. Acum, un japonez îți arată cam cum ar fi să te arunci într-o cadă plină cu Coca Cola, având lipite pe tine zeci de bomboane Mentos. Rezultatele au fost pe placul internauților. Videoclipul a strâns aproape 5 milioane de vizualizări și mii de comentarii.

Iată ce se întâmplă dacă te arunci într-o cadă plină cu Coca Cola Zero, acoperit în mentos

 

loading...
Loading...

Citește și

 • “Îţi dau de te julesc!”, “Du-te-n puii mei!”, “Bă, eşti prost?”. Sunt doar câteva dintre expresiile “adoptate” de limbajul colectiv după ce mai întâi au fost rostite la televizor. Click! îţi arată care sunt cele mai cunoscute ticuri verbale ale românilor!

 • bebelus catelus

  În timp ce unii părinți consideră că prezența animăluțelor de casă poate dăuna bebelușilor, această mamă și-a pus pruncul la culcare alături de doi pui de cățel. În loc să se teamă pentru siguranța celui mic, femeia l-a lăsat să doarmă liniștit.

 • Un poliţist din Bacău şi-a surprins iubita cu o cerere în căsătorie inedită. Angajat la Serviciul Rutier, el a oprit-o pe fată în trafic, miercuri seară (27 ianuarie), spunând că e un control de rutină. Scena s-a petrecut în mijlocul străzii şi i-a uimit pe trecători.

 • studenti goi japonia imagini virale

  Posturile TV din Japonia sunt mult mai libertine decât în alte părți ale lumii. Emisiunea „Monday Night Late Show” este dovada. În episodul de săptămâna trecută, un grup de studenți, care are o tradiție de a se supune unor provocări nebunești, a fost filmat într-un jacuzzi din campus. Imaginile cu tinerii goi au ajuns și în presa internațională.

 • femei dezbracate rory banwell

  O fotografă din Australia a realizat un proiect care își propune să protesteze și să atragă atenția asupra blamării victimelor abuzurilor sexuale. În astfel de cazuri, se întâmple adesea ca femeile să fie învinuite pentru ceea ce li se întâmplă. Artista Rory Banwell a realizat acest lucru în anul 2014, atunci când a rămas însărcinată cu o fetiță.

 • anastasia

  La jumătatea acestei luni a fost sărbătorită ziua de naștere a celui mai mare poet român, Mihai Eminescu. Deși pare că noile generații i-au uitat complet pe cei mai importanți artiști ai țării, o fetiță de numai doi ani și zece luni a demonstrat contrarul.