Ce frumos reacționează un băiețel care-și vede mama pentru prima oară!

mama_copil.jpg

mama baiat
Leo a putut să-și vadă mama cu ajutorul unor ochelari speciali
Foto: captură video

O boală rară care-i afectează vederea i-a răpit lui Leopold Wilbur Reppond șansa de a-și vedea mama. Chipul celei care i-a dat viață în urmă cu patru luni i-a fost necunoscut până când părinții au luat inspirata decizie de a-i cumpăra ochelari.

Leo suferă de albinism ocular, o boală care-i afectează culoarea părului, a pielii și a ochilor, dar și funcția vederii. Unul din 20.000 de copii se nasc cu acest tip de afecțiune. Părinții micuțului au căutat tot felul de soluții pentru fiul lor și au găsit ochelarii speciali după ce au fost la un oftalmolog renumit din Los Angeles, notează Daily Mail. Lentilele nu sunt diferite față de cele realizate printr-o tehnologie obișnuită, dar rama este făcută din cauciuc și nu are niciun șurub sau alt element care l-ar putea răni pe bebeluș.

leo.jpg

leo
Leo a zâmbit cu gura până la urechi când a văzut-o pe mama lui
Foto: captură video

 

David, tatăl lui Leo, a filmat momentul care a înduioșat întreaga familie, și anume cel în care Leo dă pentru prima dată ochii cu mama sa, la modul real: "Am fost cuprins de atâtea trăiri! A fost foarte emoționant. Niciodată nu poți anticipa când se întâmplă ceva de acest tip. Leo s-a uitat la soția mea pentru prima dată."

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1