Călătorie dusă pe apa sâmbetei! Și-au pierdut toate economiile, după ce velierul s-a scufundat

326152002_636538627311172805-ap-sailboat-sinks-97308916.jpg

foto
Cuplul nu a renunțat la dorința de a călători
Foto arhivă personală

Orice familie adună de-a lungul timpului o multitudine de amintiri plăcute sau de care nu vrea să își amintească curând. Un cuplu american din Colorado a avut parte o experineță pe care cu greu o va putea da uitării.

Pentru Tanner Broadwell şi Nikki Walsh decizia de a lăsa în urmă traiul obișnui și de a pleca într-o călătorie memeorabilă cu o ambarcațiune personală nu a adus evenimente fericite și nici nu a contribuit la crearea unor amintiri fericite. Cei doi și-au cheltuit toate economiile pentru a cumpăra un velier, iar acesta s-a scufundat la nici măcar două zile după ce tinerii au ieșit în larg.

Îndrăgostiții şi-au vândut toate bunurile, inclusiv o maşină, pentru a cumpăra ambarcaţiunea de 5000 de dolari. În velier au mai investit încă 5000 de dolari, pentru a funcționa. Deși nu mai au niciun ban și nici locuință, aceștia nu au renunțat la visul lor, dar recunosc că sunt destul de dezamăgiți de ceea ce trebuia să reprezinte o experineță minunată. 

Ambarcațiunea de 10.000 de dolari a lovit un obiect aflat sub apă, cabina acesteia inundându-se într-un timp foasrte scurt. Cuplul a avut timp să îți salveze actele, câțiva bănuți și câinele iubit. "Tot pentru ce am muncit, tot ce am agonist de când eram doar un puști am adus cu mine pe barca aceasta, iar acum plutește fără ca eu să pot face ceva", a declarat bărbatul pentru publicația WFTS. "Deși barca s-a scufundat, visul nostru continuă să trăiască", a adăugat el, pe un ton plin de optimism. 

loading...
Loading...