Bărbatul ăsta are 50 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă la micul dejun pentru a fi tânăr

Citeste tot despre: 

Chuando Tan este un fotograf din Singapore care a atras atenția înregii lumi nu doar cu fotografiile pe care le face altora, ci și cu cele în care apare el. Ce este atât de interesant la el? Deși pare incredibil, bărbatul s-a născut în 1967, adică are 51 de ani, dar arată de 20. Care este secretul său?

Chuando a lucrat ca model în 1980 și a reușit să pătrune și în lumea muzicii, în anii 90, însă cariera muzicală nu a durat mult. A ales un alt drum: fotografia. Iar celebritatea sa a venit odată cu folosirea Instagramului.

"Mi-am făcut cont de Instagram la sfatul prietenilor mei pentru a fi mai aproape de clienți. Am postat câteva fotografii cu mine", a declarat acesta, iar utilizatorii au observat imediat că arată ca la 20 de ani. Nimic nu îi trădează adevărata vârstă.

În timp ce mulți sunt de părere că genele sunt responsabile pentru aspectul său, alții cred că secretul stă în locul în care trăiește, pentru că Singapore oferă aer curat, medicamente bune și produse de înaltă calitate. Pentru a pune capăt speculațiilor, fotograful a dezvăluit cum își petrece ziua.  

Tan este de părere că ești ceea ce mănânci și că felul în care arăți se datorează în proporție de 70% alimentației, iar restul de 30% sportului.

Află pe Clickpentrufemei.ro ce mănâncă dimineața!

A mâncat carne după 4 ani de dietă vegetariană, iar rezultatul este uluitor. Ce s-a întâmplat cu corpul ei

Menține-te în formă cu dieta vegană

 

Loading...

Citește și