«Australia nu este o ţară»! Argumentul cu care un profesor universitar şi-a picat studenta

download.jpg

foto
Tânără a primit nota 9, după o lungă dezbatere
Foto:Arhivă personală

Ashley Arnold, în vârstă de 27 de ani, studiază sociologia la distanță la universitatea din Idaho, iar majoritatea temelor sau testelor pe care le primește pot fi trimise ori completate online. A avut parte de un şoc de proprţii atunci când a aflat motivul.

Ashley studiază sociologia, iar la unul dintre cursuri i s-a cerut să compare normele sociale din Statele Unite ale Americii cu cele existente într-o altă ţară. Ashley, care studiază de acasă pentru a-și crește bebelușul, a ales să analizeze utilizarea rețelelor de sociale în SUA și în Australia și i-a trimis eseul pe e-mail profesoarei sale, relatează dailymail.co.uk.

ndizzjaynjm5zwi2mteyngi1ymi3odi1ztiyy2iwmgi.thumb_.jpg

Foto
Studenta a fost şocată atunci când a citit răspunsul profesoarei
Foto:Arhivă personală

Tânăra era destul de sigură de faptul că se descurcase onorabil aşa că nu se aştepta să obţină o notă mică. Atunci când a primit rezultatul a avut un şoc de proporţii: picase examenul. Motivul pentru care profesoara a ales să nu îi acorde o notă de trecere a fost cu atât mai halucinant. Profesoara credea că Australia era o ţară, nu un continent, aşa că a ales să nu îi puncteze deloc lucrarea. „La început am crezut că este o glumă. Nu poate să fie adevărat. Apoi am terminat de citit răspunsul ei și mi-am dat seama că vorbea serios. Cu toată pregătirea ei, cum este posibil să nu știe așa ceva? Și dacă nu este sigură, de ce nu caută pe Google?”, a declarat Ashley pentru Buzzfeed.

Ashley i-a scris profesoarei, indicându-i mai multe surse din care putea citi clar faptul că Australia este o ţară, nu doar un continent. Cea care a corectat lucrarea, a refuzat să cedeze atât de uşor şi i-a răspuns că va onvestiga problema individual. Din fericire, a acceptat să îi schime nota, acordându-i un 9 pentru eseu, dar nu i-a cerut scuze studentei pentru greşeala absolut jenantă. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1