Au făcut sex în staţia de tren, fără să le pese de trecători! Clipul a ajuns pe Internet

dzaa.jpg

tanar londra sex roscata tren
Cei doi nu au mai avut răbdare să ajungă acasă şi au făcut sex în staţia de tren
Foto: Twitter

A făcut sex cu o străină în staţia de tren din Londra, apoi a ajuns ţinta glumelor pe Internet. Dominic Richardson a aflat că a fost filmat în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu o roşcată chiar de la mama lui. Femeia a dat peste filmuleţul cu pricina pe Internet.

Cei doi s-au “iubit” fără să le pese de trecători în staţia Hackney Downs din estul Londrei. Tânărul de 23 de ani povesteşte că a băut toată noapte într-un pub londonez, acolo unde spre dimineaţă a cunoscut-o şi pe femeie, scrie Mirror.

7-actu-1-untold3.jpg


Noapte incendiară pe “Cluj Arena”, la show-ul DJ-ului olandez Armin van Buuren
Foto: Untold / Facebook

A invitat-o la el acasă, iar ea a acceptat. Cei doi nu au mai avut însă răbdare până la destinaţie, aşa că au făcut sex chiar în staţia de tren.

Un trecător a înregistrat totul şi a postat filmuleţul pe Internet. Dominic a aflat chiar de la mama lui, care l-a recunoscut în clipul devenit viral. Însă nu faptul că femeia l-a văzut în asemenea ipostază l-a supărat pe tânăr.

tanar londra sex roscata trenZoom
Băiatul a aflat că a fost filmat, după ce mama lui l-a recunoscut în filmuleţul de pe Internet
Foto: Twitter

 

Dominic este supărat că internauţii râd de performanţa lui sexuală. El spune că s-au făcut multe glume pe seama video-ului și a faptului că partida de sex nu a durat prea mult. Totodată, băiatul spune că regretă ce a făcut în staţia de tren.

“Regret totul! Au fost 90 de secunde de nebunie. Credeam că ceilalți oameni erau prea departe pentru a vedea ce facem. Oamenii spun că am rezistat doar 90 de secunde, dar asta nu este adevărat. M-am oprit pentru că venea trenul”, a declarat Dominic, potrivit sursei citate mai sus.

Cât despre misterioasa roşcată, băiatul n-a vrut să dea prea multe detalii. A spus doar că avea în jur de 45 de ani şi era din Europa de Est.

Pentru cele “90 de secunde de nebunie”, tânărul s-a ales cu o amendă de 170 de lire (circa 880 de lei), iar magistraţii i-au interzis să pună gura pe alcool timp de 60 de zile.

Filmuleţul a ajuns pe Internet

loading...
Loading...

Citește și