Asta da relație tată-fiică! Cum a consolat-o după ce s-a certat cu un băiat

tata_fiica.jpg

tata fiica
Mesajul de consolare al tatălui său a uimit-o
Foto: Twitter

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

De regulă, tații de fete devin mai integri și mai puțin toleranți atunci când fiicele lor sunt supărate de un băiat pe care-l plac. O adolescentă a emoționat tot Internetul după ce a publicat răspunsul pe care i l-a dat tatăl ei pentru a o consola după o ceartă cu un băiat.

Daleyanee vorbește de fiecare dată despre tatăl său care este un părinte atipic. Datorită faptului că este foarte tânăr, el încearcă mereu să fie la curent cu noile trenduri și îi reușește de minune. În plus, este foarte amuzant și își înveselește familia de fiecare dată când există o problemă. „Mama se mai supără uneori pe el și îi critică lipsa de seriozitate, dar exact asta ador eu la el. Nu e niciodată plictisitor.”

daleynee.jpg

daleynee
Daleynee este mândră de tatăl ei
Foto: Twitter

Recent, Daleynee a trecut printr-un moment neplăcut din cauză că s-a certat cu un băiat pe care-l plăcea. În timp ce discuta discret la telefon cu o prietenă despre această întâmplare, a primit un mesaj scris de la tatăl său care a uimit-o:

mesaj.png

mesaj
Foto: Buzz Feed

„Daleynee dă te rog muzică tristă mai încet pentru că tot te auzim cum plângi...și încetează o dată, tipul era oricum urât”, i-a scris tatăl său, potrivit Buzz Feed. În ciuda faptului că a negat că ar fi plâns, ea într-adevăr era foarte tristă, dar mesajul tatălui i-a schimbat complet starea.

Întâmplarea i s-a părut atât de nostimă încât a decis să le arate și să le povestească și prietenilor despre asta.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5