A aruncat un mesaj în ocean! Ce răspuns neobişnuit a primit şase ani mai târziu

dozyqjoxkaa5lw8.jpg

foto
Hayley a avut un şoc atunci când a primit un mesaj, după şase ani
Foto: Arhivă personală

Poveştile de dragoste se termină adesea printr-o despărţire mai mult sau mai puţin dureroasă. Sunt puţine cazuri în care sentimentul de iubire rămâne unul autentic pe parcursul a zeci de ani de relaţie, dar raritatea unor astfel de cazuri nu le împiedică pe tinerele idealiste să viseze la ziua în care îşi vor întâlni "prinţul pe cal alb". Hayley Robbins este o adolescentă de 18 ani care încă de când era micuţă crede în poveştile de dragoste nemuritoare.

Hayley Robbins este o tânără care se declară romantică incurabilă. Mai mult decât atât ea crede în suflete pereche şi în dragoste adevărată. Acum 6 ani a luat decizia de a lăsa Universul să îi scoată în cale partenerul într-un fel foarte inedit, potrivit mirror.co.uk. S-a dus la plajă şi a luat o minge de tenis cu ea. Pe minge şi-a scris numărul de telefon şi un mic mesaj prin care îi ruga pe băieţii drăguţi să o sune. Bineînţeles, luni şi ani întregi au trecut fără să se întâmple nimic şi fără ca Hayley să primească vreun telefon.

Acum câteva zile, Hayley a avut parte de o surpriză de proporţii atunci când a primit un mesaj. SMS-ul era din partea unui anume Adam şi părea să conţină cuvintele pe care adolescenta dorea cu ardoare să le citească. Din păcate, există o răsturnare de situaţie, ca în orice scenariu de film. S-a demonstrat că Adam nu era un bărbat în căutarea jumătăţii, ci o adolescentă de 16 ani pe nume Kelci, cu multă imaginaţie şi cu chef de joacă. Toată situaţia ar fi putut fi una dezamăgitoare pentru Hayley, dar ea a decis să păstreze ce este bun din toată această experienţă şi să nu renunţe la speranţă. În final, poate că nu a întâlnit marea iubire, dar a cunoscut o persoană cu care se împrieteneşte, căci cele două au decis să păstreze legătura. Uneori, prietenia este un dar mai de preţ decât o poveste de dragoste trecătoare.

loading...
Loading...