Arată impecabil în bikini la 50 de ani. Dar tu observi ce nu e în regulă?

bikini_ictat.jpg

jenn
Jennifer a defilat în bikini pictat
foto:captura video

O femeie în vârstă de 50 de ani a înfierbântat internetul după ce a defilat în bikini fiind deținătoarea unui corp de zeiță. Mare le-a fost mirarea internauților când au aflat că, de fapt, femeia nu purta un costum de baie.

Jennifer King (50 de ani) și-a înfierbântat vizitatorii ei de pe canalul de YouTube, după ce a defilat prin parc în bikini. Nu ar fi fost atât de incitant acest lucru, însă, superba brunetă nu purta material textil, ci vopsea.

bikini.jpg

jenn
Femeia a defilat într-un bikini vopsit
foto:captura video

 

Jennifer, originară din Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii, este o femei fără inhibiții, drept dovadă, a defilat într-un bikini pictat pe formele ei de invidiat. Bruneta și-a expus internauților corpul bine lucrat și tonifiat, dovedind că vârsta nu spune nimic despre tine.

”Costumul de baie” a fost desenat de partenerul său, în dormitor. ”Te-am pictat timp de 30 de ani, dar niciodată nu am pictat pe tine”, a mărturisit amuzat partenerul brunetei, potrivit The Sun.

jenn.jpg

jenn
Partenerul său a pictat-o cu mare precizie
foto:captura video

 

Uimitorul videoclip a fost vizualizat pe peste 1 milion de internauți, care au fost cu adevărat impresionați. ”Este incredibilă. Soțul ei este cu adevărat un bărbat norocos”, a fost unul dintre sutele de comentarii ale acestora.

jennifr.jpg

jenn
Jennifer King este o femeie extrem de frumoasă la cei 50 de ani
foto:captura video

 

Cu toate acestea, Jennifer nu este prima care a defilat cu trupul pictat. La începutul lunii, un clov feminin a mers prin oraș în haine pictate și un nas roșu, provocând agitație printre pietonii și conducătorii auto.

 

 

loading...
Loading...