Alunecă goi pe marginea căzii! Imaginile au fost transmise la tv

19112-s2g0nu.gif

studenti goi japonia imagini virale
Emisiunile din Japonia nu sunt ca la noi
Foto: independent.co.uk

Posturile TV din Japonia sunt mult mai libertine decât în alte părți ale lumii. Emisiunea „Monday Night Late Show” este dovada. În episodul de săptămâna trecută, un grup de studenți, care are o tradiție de a se supune unor provocări nebunești, a fost filmat într-un jacuzzi din campus. Imaginile cu tinerii goi au ajuns și în presa internațională.

Universitațile de acolo au jacuzzi, pentru că e vorba de Japonia, iar toată lumea, desigur, e dezbrăcată. Studenții care au apărut în ediția de săptămâna trecută a emisiunii „Monday Night Late Show” au fost filmați goi, în jacuzzi, în timp ce încercau să alunece pe marginea căzii. Supărați de vestea că va fi demolat căminul unde stau, tinerii au vrut să se „joace” în cadă, de dragul vremurilor bune, iar prezentatorul emisiunii „Monday Night Late Show” le-a cerut să o facă în fața a mii de telespectatori, potrivit The IndependentImaginile cu grupul de studenți goi au devenit instant virale.

„Monday Night Late Show” este o emisiune care face furori în Japonia, dar are și fani în alte colțuri ale lumii. Acest show aruncă o privire sarcatică asupra societății japoneze, cu un umor nu foarte ușor digerabil. Mulți spun că este varianta japoneză a celebrei emisiuni „The Daily Show” din SUA.

 

 

 

Loading...

Citește și

  • eruptie vulcan japonia

    Vineri (29 mai) au fost evacuați 140 de oameni, de pe o insulă din sudul Japoniei, după ce un vulcan a erupt neașteptat. Nu au fost victime sau pagube materiale, însă imaginile surprinse sunt senzaționale.

  • tsunami

    Un cutremur de 8,3 grade pe scara Richter s-a produs, miercuri seară (17 septembrie), în Chile. Vineri, 18 septembrie, au început să apară primele valuri seismice în Japonia, generate de de mișcările puternice ale pământului înregistrate cu 24 de ore în urmă.