Ai zice că sunt un cuplu, dar ea e de fapt mama lui! Ghicești ce vârstă are?

liu_1.jpg

liu Yelin
La 50 de ani, arată ca o adolescentă
Foto: Weibo

Când lumea îi vede împreună pe stradă, crede că sunt un cuplu, dar de fapt, superba femeie din imagni este mama băiatului. Liu Yelin are 50 de ani, dar arată ca o tânără de 25 de ani. Care este secretul său?

Chinezoaica Liu Yalin s-a angajat pentru prima dată la vârsta de 17 ani și timp de trei decenii a lucrat ca bibliotecară. Acum, ea este pensionară, dar nimeni nu ar ghici că se află pe drumul de a deveni bunicuță.

„Oamenii sunt deseori șocați când află că am aproape 50 de ani. De câte ori merg la cumpărături și le spun oamenilor ce vârstă am, siverși necunoscuți mă întreabă care-i secretul meu”, a declarat Liu pentru Daily Mail.

liu_1.png

liu Yelin
Când merge pe stradă cu fiul său, lumea zice că sunt un cuplu
Foto: Weibo

„Dacă ți se pare că arăți rău, asta este pentru că nu ai transpirat destul. Mă simt de parcă aș avea încă 15 ani", a povestit femeia.

Lookul său fantastic îi dă însă și dureri de cap uneori (metaforic vorbind), pentru că oamenii care nu o cunosc, au impresia, atunci când o văd împreună cu fiul ei de 22 de ani, că sunt iubiți, nu mămă și fiu.

Liu își amintește de momentul când a mers cu fiul său la nunta unei prietene, iar anumiți invitați erau foarte interesați să afle dacă băiatul care o însoțea era noul său partener.

liu_2.png

liu Yelin
Toți cei care nu o cunosc vor să afle secretul frumuseții și tinereții ei
Foto: Weibo

Nu vă imaginați că frumusețea și aspectul său fizic foarte tânăr se datorează vreunei operații estetice sau cometicelor. Liu a mărturisit că se menține atât de frumoasă doar prin exerciții fizice periodice pe care le practică de mai bine de trei decenii.

„Înot și fac exerciții cu greutăți în fiecare zi. Cel mai mult îmi place să înot iarna, în spațiu deschis. Când toată lumea se îmbracă cu haine groase, eu mă dezbrac în costum de baie și mă scufund în apa rece ca gheața”, a mai povestit ea.

Este incredibil cum scufundarea în apă foarte rece timp de 30 de ani a ajutat-o pe Liu să aibă un corp perfect pe care chiar și cele mai celebre fotomodele cu greu în obțin.

liu_3.jpg

liu Yelin
De 30 de ani face exerciții fizice în fiecare zi
Foto: Weibo

Și cum este și o fire foarte sociabilă, Liu își ține la curent cei peste 70.000 de urmăritori de pe rețelele de socializare cu multe fotografii în care apare în ipostaze super-sexy în costum de baie sau la antrenament. Frumoasa chinezoaică este și-a întărit caracterul și corpul prin fitness și este întotdeauna în competiție cu ea însăși. în martie 2016, Liu a străbătut Strâmtoarea Malacca doar înotând, plecând de pa țărmul malaezian Penang.

liu_2.jpg

liu Yelin
Adoră să înoate în apă rece ca gheața în timpul iernii
Foto: Weibo
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1